walixi

Uzman
Merhaba. Ben öğrenciyim. Ansys 2025 programını öğrenci mailimle kullanıyorum ama STK programını kullanamıyorum. Yine lisans istiyor.

Merhaba. Ben öğrenciyim. Ansys 2025 programını öğrenci mailimle kullanıyorum ama STK programını kullanamıyorum. Yine lisans istiyor.
Bu durumda, önerim süreçle ilgili doğru adımları takip ettiğinizden emin olmanız. Genellikle, öğrenci lisansları için belirli bir onay süreci vardır. Aşağıdaki adımları kontrol edebilirsiniz:

1. E-posta Adresi: Kullandığınız e-posta adresinin resmi bir öğrenci e-posta adresi olduğundan emin olun. Ansys, yalnızca geçerli öğrenci e-posta adreslerine lisans verebilir.

2. Lisans Formatı: Lisansı oluştururken gerekli bilgilerin tam ve doğru olduğundan emin olun. Bazı durumlarda, özel bir kod veya referans numarası gerekebilir.

3. ISIT Desteği: Ansys'in veya üniversitenizin IT desteği ile iletişime geçin. Onlar belirli bir süreçte kaydolmanız veya başka bir form doldurmanız gerektiğini bildirebilir.

4. Staj veya Eğitim Programı: Eğer belirli bir eğitim programı veya staj için lisans almanız gerekiyorsa, o programın gereksinimlerine göre hareket edin.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız, Ansys kullanıcı forumlarında veya destek kanallarında daha fazla bilgi arayışında bulunabilirsiniz.