Antalya Merkez'de yapılacak şeyler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan keemal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

keemal

Başarılı
Bu ay içerisinde 3-4 günlüğüne Antalya'ya gitmeyi planlıyorum. Nereleri gezebilirim? Kesinlikle şunu dene, şunu yap dediğiniz neler var? Döşemealtı civarlarında konaklayacağım. Ayrıca antalyakart nereden ve nasıl çıkartabilirim? Hangi belgeler gerekli?

Bu ay içerisinde 3-4 günlüğüne Antalya'ya gitmeyi planlıyorum. Nereleri gezebilirim? Kesinlikle şunu dene, şunu yap dediğiniz neler var? Döşemealtı civarlarında konaklayacağım. Ayrıca antalyakart nereden ve nasıl çıkartabilirim? Hangi belgeler gerekli?
Manavgat olabilir hocam.

Kredi kartınızı kullanabilirsiniz.

Mobil kart falan da varmış ama ben kullanmadım. Daha hesaplı olabilir belki. Detaylı bilgilere şuradan erişebilirsiniz: Kart Çeşitleri

Kredi kartı ile daha pahalıya geliyor ve mobil kart NFC istiyor. Onun için eğer direkt şubeye gidip alabiliyorsam alacağım. Eğer alamıyorsam kredi kartı kullanacağım. Tam kart için şubelerden alınabilir yazıyor.

Tam kart için "şubelerden alınabilir" yazıyor.

Diğer seçenekleri de görmüşsünüzdür. Kartlara para yükleyebildiğiniz cihazlar oluyor, onlardan kart da alabiliyorsunuz. Kendim almadığım için yönlendirme yapamayacağım.

1720205472699.webp

Açıklamada da "online yükleme seçenekleri" olarak bahsedilmiş de daha detaylı anlatayım: Elinize kart geçtiği takdirde Antalyakart mobil uygulamasını indirip kredi kartınızdan Antalyakart'ınıza para yükleyebiliyorsunuz. Sanırım komisyon vardı biraz, hatırlayamadım tam. Para yükleme işlemi tamamlandığı zaman sizden, otobüslerdeki cihaz aracılığıyla yükleme işlemini onaylatmanızı istiyor. Yukarıdaki cihazda da oluyor olabilir. O cihazlarda bu işlemin seçeneği oluyor, görürsünüz veya şoföre sorarsınız. Ekrandan o seçeneğe basıp kartınızı okutunca para yükleme işlemi onaylanmış oluyor. Sonrasında normal şekilde kullanabiliyorsunuz.

Geri
Yukarı Alt