Anti-Virüs Önerisi

Meclis

Becerikli
Makaleler
3
Arkadaşlar tarama yapmak için anti-virüs yüklemek istiyorum. Şimdi Kaspersky indirecektim. Maalesef kötü olmaya başladı. AVG indiresim geliyor BitDefender ile kararsız kalıyorum. ESET o da iyi ama bilmiyorum.

Sadece tarama için kullanacaksanız KVRT, ESET Online Scanner gibi araçlara bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tarama yapmak için Anti-Virüs yüklemek istiyorum. Şimdi Kaspersky indirecektim. Maalesef kötü olmaya başladı. AVG indiresim geliyor BitDefender ile kararsız kalıyorum. ESET o da iyi ama bilmiyorum.

Açıkçası 3. parti antivirus programi kullanmayi biraklai en az 6 yil oluyor bence gereksiz Win Security yeterli gibi hele bir de crackli bir şey indrmiyorsan.

Açıkçası 3. parti antivirus programi kullanmayi biraklai en az 6 yil oluyor bence gereksiz Win Security yeterli gibi hele bir de crackli bir şey indrmiyorsan.
Hocam şunu anlayın artık. Her crack oyunlar virüslü değil. Güvensiz siteden indiriyorsan bulaşır tabi. Benim bilgisayarda 4 tane crack futbol oyunu var herhangi bir sorun yok. Gidiyorsun VirüsTotale koyuyorsun dosyası virüstotalde virüs olarak algılıyor. Ama değil false-positive çıkma olasılığı var. Direkt crack falan deme.

Kötü olmaya başladı derken? Tarama amaçlı kuracaksanız hiç kurmayın, virus scannerler var. Benim 3. parti yazılımlarda önerim Kaspersky, Norton, Bitdefender.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt