946

Uzman
Selam,

Ekranın altında görsellerdeki gibi renkli çizgiler oluşmuş durumda ve ilginç bir şekilde gittikçe artıyorlar. Farklı bir cihazda denedim, monitör ayarlarını sıfırladım, yenileme hızı değerini değiştirdim fakat çözülmedi. Panel arızası diyebilir miyiz?

1.webp

2.webp

3.webp

Kronik bir model. Bende de aynısı geçenlerde oldu, garantiye yolladım bayağı bir uğraştırıyorlar. Yani resmen yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar diyebilirim. Ama garantiye göndermek dışında başka seçeneğiniz yok gibi.

Kronik bir model. Bende de aynısı geçenlerde oldu, garantiye yolladım bayağı bir uğraştırıyorlar. Yani resmen yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar diyebilirim. Ama garantiye göndermek dışında başka seçeneğiniz yok gibi.

Aslında mümkün olursa hazırlayacakları servis raporu ile aldığım yere gidip ücret iadesi talep etmeyi düşünüyorum. Kendilerinden değişim vs. beklemiyorum. Bir rapor hazırlamak için bile yine sorun çıkartırlar mı, ne dersiniz?

Aslında mümkün olursa hazırlayacakları servis raporu ile aldığım yere gidip ücret iadesi talep etmeyi düşünüyorum. Kendilerinden değişim vs. beklemiyorum. Bir rapor hazırlamak için bile yine sorun çıkartırlar mı, ne dersiniz?
Aynı modeli gönderdim 28 Ağustos'ta ellerine geçti 2.5 haftadır değişim rapor onayı bekliyor diye kaldı. Arıyorum yurt dışından onay bekliyoruz diyorlar ama nasıl bir onaysa artık... 2 gün sonra zaten azami tamir süresi dolacak.

Yine uzun süre bekletiyorlar hocam. Benim monitör garantiye gitti normalde kutudan çıktığı gibi arızalanan cihazlara verilen DOA raporunu benim 1 yıl sonra bozulan monitör'e çıkarttılar. Resmen ilgilenmek istemiyorlar.