AOC 24G4X'in fiyatı 24 Temmuz'a kadar yükselir mi?

Slyrox

Uzman
Maaşımı bu ayın 24'ünde alacağım ama o zamana kadar büyük ihtimalle almak istediğim AOC 24G4X monitörün fiyatı yükselecek. Hepsiburada, ayda 1500 TL taksitle veriyor ve bende de 1500 TL var. Sizce maaşımı alana kadar bekleyeyim mi yoksa taksitle mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı ne olur bilmiyorum ama şu an her yerde 4600 zaten. Kartın Axess ise İtopya’dan peşin fiyatına taksitle alabilirsin.

Yazımı bir daha okur musun. Sorduğum şey başka
Tamam ben de sana diyorum ki bahsettiğin ürün normal fiyatında zaten indirim falan değil. İndirim bitme gibi bir şey söz konusu değil zaten. Normal fiyatının genel zam yiyip yemeyeceğini de kimse bilemez bu forumda geleceği göremiyoruz. Ben de sana vade farkı ödememen için çözüm önerisi sunuyorum.

Maaşımı bu ayın 24'ünde alacağım ama o zamana kadar büyük ihtimalle almak istediğim AOC 24G4X monitörün fiyatı yükselecek. Hepsiburada, ayda 1500 TL taksitle veriyor ve bende de 1500 TL var. Sizce maaşımı alana kadar bekleyeyim mi yoksa taksitle mi alayım?
Geleceği göremiyor kimse maalesef. Axess varsa vade farksız 3 taksit var İtopya'da.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt