AOC 27" 27G4X vs Monster Aryond A32 V2

Aynı fiyatta bile değiller, kıyaslaması değişik. Ghosting yaşamamak için, incelemeleri olan ve iyi olduğu bilinen bir ürün olduğu için, 1500 lira daha ucuz olduğu için ben olsam 27G4X alırım. Aldım da zaten, sistemimde 27G4X bağlı. 32 inç 1440p ile aynı piksel yoğunluğu için 24 inç 1080p alınmalı, onu da göz önünde bulundur. Monitörü kapatma konusunda da Windows üzerinden ses çıkışı seçme var, HDMI veya DP'den olan çıkışı seçersen (şu an anlamadıysan bile kullanırken anında anlayacaksın) monitör hoparlörünü kullanırsın, yoksa hiçbir ses vermeden yokmuş gibi durur.

Aynı fiyatta bile değiller, kıyaslaması değişik. Ghosting yaşamamak için, incelemeleri olan ve iyi olduğu bilinen bir ürün olduğu için, 1500 lira daha ucuz olduğu için ben olsam 27g4X alırım. Aldım da zaten, sistemimde 27g4X bağlı. 32 inç 1440p ile aynı piksel yoğunluğu için 24 inç 1080p alınmalı, onu da göz önünde bulundur. Monitörü kapatma konusunda da Windows üzerinden ses çıkışı seçme var, HDMI veya DP'den olan çıkışı seçersen (şu an anlamadıysan bile kullanırken anında anlayacaksın) monitör hoparlörünü kullanırsın, yoksa hiçbir ses vermeden yokmuş gibi durur.

Teşekkür ederim hocam. Ses çıkışı seçme olayı aklıma gelmemişti 😄

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt