• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

AOC 27G4X iade edilmeli mi?

Krmm

Üstün
Az önce Amazon üzerinden sipariş verdim bu monitörü fakat akabinde birkaç olumsuz yorum okudum forum sitelerinde. Hata mı ettim sizce? Gelir gelmez geri mi yollasam?

1 Hafta dene beğenmezsen iade et.
Kronik sorunu falan var mı bu monitörün? Onu öğrenmem lazım aslında. Bazı sitelerde yazana göre beyaz renkler sarımsı görünüyor falan demişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen haftaya kadar sıkıntısız kullanıyordum bir anda ekranda çizgiler çıktı teknik servise verdim değişim için onay bekliyor diyor. Ben bunun dengi olan MSI almanı öneririm şahsi tecrübem olumsuz maalesef.

Bu 27G4X modelinde mi sorun yaşadınız hocam?

Pardon hocam özür dilerim, benimki 24G7X modeliymiş.
27G4X demek istediniz sanırım. Aslında farkı yok, sizin monitörünüzün 27 inç olanı benimki. Sizde böyle bir şey olduysa bende de olabilir. Sizce monitör bana gelir gelmez geri mi postalasam? Amazom.com.tr'den aldım bu arada, iade alırlar değil mi direkt?

Amazon'da 30 gün iade hakkınız bulunuyor. Deneyin.
İade süresi 2 hafta değil miydi hocam, 30 güne mi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…