Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bundan bir süre önce ölü piksellerden dolayı monitörümü garantiye verdim. Bana şimdi geri döndüler ve değişim yapacaklarını fakat aynı model monitörün ellerinde olmadıklarını söylediler. Önerdekileri monitör daha pahalı olsa da VA panel benim monitörüm IPS idi. Şimdi ne yapmalıyım? Ben fazladan Hz istemiyorum panel kalitesi istiyorum. Eğer o monitörü alırsam 2. elde satılması kolay olur mu?
Sıfır fiyatının biraz altına koyup rahatlıkla satarsınız. 4 ay kadar önce biraderle 2K'ya geçerken 5 günde 2 tane 2. el monitör sattım, biraz uyguna koyarsanız havada kaparlar. Önerdikleri monitörü biraz araştırın, diğer sitelerde kaça satılıyor vs. bakın. Bir eksiği, kronik bir arızası yoksa kabul edin bence. Beğenirseniz kullanırsınız, beğenmezseniz direkt satın gitsin, sonrasında istediğiniz bir modeli alırsınız.
Şahsi fikrim önerilen monitör hem panel açısından, hem tepki süresi, hem Hz değeri hem kontrast değeri hem de boyut olarak daha üstün bir monitör, ayrıca curved. Ben olsam direkt kabul ederdim. VA panel benim için IPS'den daha iyi. Bence tasarım vs. işiyle uğraşmıyorsan VA'ya şans ver.
Hocam selam, aynı durumu ben de yaşıyorum. 24GSPU/BK almıştım 4000₺'ye PcKolik'ten 2 sene önce. Bozuldu, servise yolladım bana da 25G3ZM/BK öneriyorlar. Siz ne yaptınız?
Hocam selam, aynı durumu ben de yaşıyorum. 24GSPU/BK almıştım 4000₺'ye PcKolik'ten 2 sene önce. Bozuldu, servise yolladım bana da 25G3ZM/BK öneriyorlar. Siz ne yaptınız?