Merhaba AOC GK 500 Red Switch model bir klavyem var. Klavyemin G-Tools yazılımından RGB'leri her değiştirdiğimde istediğim renkleri ayarlayabiliyorum fakat, uygula dediğimde ne yazık ki tekrardan kırmızı renklere geri bürünüyor. Tepki-Hz ve makroları kaydetmesinde bir sorun yok fakat RGB'leri kaydetmesinde bir sorun var.
Denediğim yöntemler:
FN + ESC tuşlarına 10 saniye boyunca basılı tuttum olmadı.
FN + F12 - FN + R - FN + Space kombinasyonlarını da denedim olmadı.
Regedit'te HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ içersindeki yazılım klasörlerini hepsini silip en temiz şekilde en baştan kurdum fakat olmadı.
Firmware güncelledim fakat maalesef ki yine olmadı.
Open RGB ile klavye yazılımının RGB'sini değiştirdiğimde işe yarıyor fakat bir yerden sonra çakıştığı için maalesef kalıcı bir çözüm değil.
Uygulamanın altındaki hata ise şu:
SW1.1.3.2 FW: 2.02 Donanım, hata durumu buldu. Lütfen satıcı ile iletişime geçin.
Satıcı ile iletişime geçmeyi düşündüm fakat artık garanti kapsamı dışı olduğu için vazgeçtim.
@Recep Baltaş Ağabey acaba Klavyenin EEPROM Belleği uçup bu hatayı vermiş olabilir mi? Eğer sorun bu ise acaba Bellekteki hafızayı CH341A gibi bir programlayıcı ile tekrardan EEPROM belleğini tekrardan yazdırabilir miyiz? Fakat bunun içinde sanırım Dump dosyasına ihtiyaç var değil mi?