i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
Bir süredir 2K monitör bakıyorum, en son olarak bu iki monitör arasında kaldım. İki monitör için de bazı olumsuz yorumlar var; AOC olan monitörde CW yaygın bir sorunmuş, ASUS TUF olanda bilinen bir sorun yok araştırdığım kadarıyla ama genel olarak birçok kişi TUF serisi monitör alınmaz diyor; ama bu durumun bir gerekçesi var mı bilmiyorum.
Bu bütçede başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

AOC Q27G4ZR kullanıyorum. Işık sızması, CW hiç yok. IPS glow kısmeten dengeli, ölü piksel şans faktörü olarak 25. günde bir tane oluştu. Genel olarak; renk gamutu, doğruluğu ve netliği beklentimi fazlası ile karşılıyor. Hatta 2K sistemden FHD laptopa geçeceğim halde ürünü bırakmayı planlıyorum. Renkler cidden çok başarılı, YouTube'dan inceleyebilirsin.

AOC Q27G4ZR kullanıyorum. Işık sızması, CW hiç yok. IPS glow kısmeten dengeli, ölü piksel şans faktörü olarak 25. günde bir tane oluştu. Genel olarak; renk gamutu, doğruluğu ve netliği beklentimi fazlası ile karşılıyor. Hatta 2K sistemden FHD laptopa geçeceğim halde ürünü bırakmayı planlıyorum. Renkler cidden çok başarılı, YouTube'dan inceleyebilirsin.
Hocam hoparlörleri nasıl peki? VESA desteği var mı?