Dexler Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 130 Beğeniler 52 3 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar gireceğim sınavların listesi var, ancak sınav listesinde Almanca, Fransızca gibi dil sınavları yok. Bunlar benim tamamen gireceğim sınavlar mıdır yoksa diğer sınavlar (Almanca, Fransızca vs.) başka bir ekranda mı gösterilir? Teşekkürler. Sürprizbozan: Sınav listesi Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024
Arkadaşlar gireceğim sınavların listesi var, ancak sınav listesinde Almanca, Fransızca gibi dil sınavları yok. Bunlar benim tamamen gireceğim sınavlar mıdır yoksa diğer sınavlar (Almanca, Fransızca vs.) başka bir ekranda mı gösterilir? Teşekkürler. Sürprizbozan: Sınav listesi
Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 4 Kasım 2024 #2 Bunlar mezun olman için geçmen gereken ortak dersler, bu dönem gireceğin dersler dönem dersleri yazan bölümde gözükür.
Bunlar mezun olman için geçmen gereken ortak dersler, bu dönem gireceğin dersler dönem dersleri yazan bölümde gözükür.
KS KS Dexler Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 130 Beğeniler 52 4 Kasım 2024 #3 Three dedi: Bunlar mezun olman için geçmen gereken ortak dersler, bu dönem gireceğin dersler dönem dersleri yazan bölümde gözükür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu liste doğru mu peki? Burada da aynı durum var da. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.webp 19,1 KB · Görüntüleme: 87 Ekran Alıntısı2.webp 13,9 KB · Görüntüleme: 98
Three dedi: Bunlar mezun olman için geçmen gereken ortak dersler, bu dönem gireceğin dersler dönem dersleri yazan bölümde gözükür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu liste doğru mu peki? Burada da aynı durum var da.
Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 6 Kasım 2024 #4 Dexler dedi: Teşekkürler hocam. Bu liste doğru mu peki? Burada da aynı durum var da. Genişletmek için tıkla... Almanca Fransızca seçmiş miydin?
Dexler dedi: Teşekkürler hocam. Bu liste doğru mu peki? Burada da aynı durum var da. Genişletmek için tıkla... Almanca Fransızca seçmiş miydin?
KS KS Dexler Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 130 Beğeniler 52 6 Kasım 2024 #5 Three dedi: Almanca Fransızca seçmiş miydin? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama hayır, sistem otomatik seçmişti ben hiçbir dersi seçmedim.
Three dedi: Almanca Fransızca seçmiş miydin? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama hayır, sistem otomatik seçmişti ben hiçbir dersi seçmedim.
Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 8 Kasım 2024 #6 Dexler dedi: Biraz geç cevap veriyorum ama hayır, sistem otomatik seçmişti ben hiçbir dersi seçmedim. Genişletmek için tıkla... Seçmediyseniz olmaz o zaman. O dersler zorunlu ders değil seçmeli olması lazım.
Dexler dedi: Biraz geç cevap veriyorum ama hayır, sistem otomatik seçmişti ben hiçbir dersi seçmedim. Genişletmek için tıkla... Seçmediyseniz olmaz o zaman. O dersler zorunlu ders değil seçmeli olması lazım.