Evimde bakabildiğime evimde bakıyorum. Rahatsızlık vermediği sürece bakmaya sonuna kadar da HAKKIM VAR. Evet ben mama koymazken de orada kaka kokusu oluyordu. Bilip bilmeden sallamanın mantığı yok. Ki özellikle temizliyorsa sonuna kadar özellikle hakkı var. Kanun önünde de böyle attığımı okumuyorsun herhalde. Üstüne senin kendi fikrini bile sormadım. Kanunlara göre nasıl işlediğini sordum.

Kanun sitesi mi burası internetten araştır o zaman. Burada herkes kendi fikrini söyleme özgürlüğüne sahip. Kedi durduk yere gideyim de senin apartmanını önüne pisleyeyim demez. Sen alıştırmasan hiçbiri gelmez yapmaz evin önüne. Millet senin pisliğini çekmek zorunda değil. Böyle saçma bir şeye HAKKIN YOK.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanun sitesi mi burası internetten araştır o zaman. Burada herkes kendi fikrini söyleme özgürlüğüne sahip. Kedi durduk yere gideyim de senin apartmanını önüne pisleyeyim demez. Sen alıştırmasan hiçbiri gelmez yapmaz evin önüne. Millet senin pisliğini çekmek zorunda değil. Böyle saçma bir şeye HAKKIN YOK.
Kanun sitesi mi ne mantıksız bi cevap? Yasak mı konu açmak bilmiyorsan yazma. Fikir sormamışım ben. Kanun karşısında da hakkım var senin fikrin hiçbir şey ifade etmiyor.

Evimde bakabildiğime evimde bakıyorum. Rahatsızlık vermediği sürece bakmaya sonuna kadar da HAKKIM VAR. Evet ben mama koymazken de orada kaka kokusu oluyordu. Bilip bilmeden sallamanın mantığı yok. Ki özellikle temizliyorsa sonuna kadar özellikle hakkı var. Kanun önünde de böyle attığımı okumuyorsun herhalde. Üstüne senin kendi fikrini bile sormadım. Kanunlara göre nasıl işlediğini sordum.
Selam, camlarina sık sık isenen bir evin ferdi olarak, yemek vermenin uremelerine ve daha cok camimiza isenmesine sebep oldugunu belirtmek istiyorum.

Yaptığınız güzel bir şey ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alerjisi vb. olanlar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir hayvan sever olarak söylüyorum, öncelikle koku yok diye bir şey yok özellikle havalarda ısınırken. Size söylenilen yerde beslemenizin daha doğru olacağını düşünüyorum. Anladığım kadarıyla çok uzak bir yerde değil mevcut noktaya. Ülkemizde malum herkesin psikolojisi sağlam değil, sonra hayvanlara zarar falanda verebilirler.

İkiniz de haksızsınız. Adam seni Çevre bölümüne şikayet ederse Çevre bölümü gelir hayvanı toplar gider.

Senin de apartman içi olmayan bir alanda hayvan beslediğin için bir problemin yok ama işte gri mesele bu işte. Adamın şikayet hakkı var ama senin de besleme hakkın var.

Kanun sitesi mi ne mantıksız bir cevap? Yasak mı konu açmak bilmiyorsan yazma. Fikir sormamışım ben. Kanun karşısında da hakkım var senin fikrin hiçbir şey ifade etmiyor.

Adam hepsini toplatsın bak bakalım kanun karşısındaki hakkın pek bir şeye yarıyor mu? İnsanların hakkına girmeye hakkın yok.