LoxeR Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 129 Çözümler 3 Beğeniler 64 3 Temmuz 2025 #1 Code: Book, clock erroru ve loading ekranında kalma sorunu yaşıyorum. Kasamda USB bellek takılı değil ve oyun dosyalarında doğruladım etki etmedi. Nasıl çözebilirim? Oyunu Steam'den silip EA'dan geri yüklesem düzelir mi?
Code: Book, clock erroru ve loading ekranında kalma sorunu yaşıyorum. Kasamda USB bellek takılı değil ve oyun dosyalarında doğruladım etki etmedi. Nasıl çözebilirim? Oyunu Steam'den silip EA'dan geri yüklesem düzelir mi?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #2 Hatanın ekran görüntüsünü paylaşır mısın? Bir de buraya rapor düşüyor mu? S Rehber Konu 'Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak' 9 Şubat 2024 Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni açın. Ardından özel görünümler ve Windows günlükleri bölümünden sizden istenilen hangisi ise ona sağ tıklayın ve tüm olayları farklı kaydete tıklayın. Genelde çoğu hata Uygulama altına düşmektedir. Eğer ki yönetim olayları raporu alacaksanız yine sağ tıklayın ve özel görünümdeki tüm olayları kaydete tıklayın. Karşınıza kaydetme penceresi geldiği zaman dosya adını herhangi bir şey girin ve istediğiniz yere kaydedin. Sizden istendiği zaman da güvenilir bir upload... Artı 0 Eksi
Hatanın ekran görüntüsünü paylaşır mısın? Bir de buraya rapor düşüyor mu? S Rehber Konu 'Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak' 9 Şubat 2024 Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni açın. Ardından özel görünümler ve Windows günlükleri bölümünden sizden istenilen hangisi ise ona sağ tıklayın ve tüm olayları farklı kaydete tıklayın. Genelde çoğu hata Uygulama altına düşmektedir. Eğer ki yönetim olayları raporu alacaksanız yine sağ tıklayın ve özel görünümdeki tüm olayları kaydete tıklayın. Karşınıza kaydetme penceresi geldiği zaman dosya adını herhangi bir şey girin ve istediğiniz yere kaydedin. Sizden istendiği zaman da güvenilir bir upload...
KS KS LoxeR Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 129 Çözümler 3 Beğeniler 64 3 Temmuz 2025 #3 Bu geliyor. 3 4 kere girmeyi deniyorum açılırsa maksimum 1 maç atıyorum bitince bu errordan veriyor veya loading ekranında kalıyor. @Recep Baltaş, Steam'den silip EA'dan yükleyince çözüldü. Son düzenleme: 4 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Bu geliyor. 3 4 kere girmeyi deniyorum açılırsa maksimum 1 maç atıyorum bitince bu errordan veriyor veya loading ekranında kalıyor. @Recep Baltaş, Steam'den silip EA'dan yükleyince çözüldü.