Apex Pro TKL ışıklar ara ara gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pureblood
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
  • Etiketler Etiketler
    pro tkl

Pureblood

Becerikli
SteelSeries Apex Pro klavyenin Engine yüklüyken uyku modundan uyandırınca, oyunlarda ölünce, özel optimizasyonu olan CS2 ve LoL gibi oyunları açtığında ışıklar kapanıyor ve klavyeyi tak çıkar yapmadan tekrar gelmiyor, Engine'i silince böyle bir durum yok ama kulaklık ve fare ile özel ayarlar yaptığım için Engine'in yüklü olması lazım Factory Reset yaptım yine çözülmedi. Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Apex Pro klavyenin Engine yüklüyken uyku modundan uyandırınca, oyunlarda ölünce, özel optimizasyonu olan CS2 ve LoL gibi oyunları açtığında ışıklar kapanıyor ve klavyeyi tak çıkar yapmadan tekrar gelmiyor, Engine'i silince böyle bir durum yok ama kulaklık ve fare ile özel ayarlar yaptığım için Engine'in yüklü olması lazım Factory Reset yaptım yine çözülmedi. Ne yapmam gerekir?

Engine kısmında disable devices kısmından kaldırın Apex Pro'yu. Normal ışıklandırma seçenekleri zaten yeterli. Engine kısmında aktif olunca klavye illa ayar çekmen gerekiyor her şeye.

İşe yaramıyor, ışıklar gittikten sonra hiçbir şeye tepki vermiyor.

Disable devices, yaptım şu an bir sorun yok ancak Apex Pro'yu normal klavye gibi kullanıyorum. Donanımsal bir sorun olma ihtimali nedir?
GG'nin APP bölümünde senkronizasyonu aktif olan başka uygulamalar yok değil mi?

Geri
Yukarı Alt