CheeZz_MaN

Uzman
Steam'da Key-Drop'a giriş yapmıştım da sonradan API var mı diye bakınca API olmadığını gördüm. Yeni API açılırsa eski giriş yapılan sitelere bağlanır mı? Bir de hocam Key-Drop'da siteye giriş yapınca mı hesaba yetki veriliyor yoksa skin hesaba getirilince mi?

Steam'da Key-Drop'a giriş yapmıştım da sonradan API var mı diye bakınca API olmadığını gördüm. Yeni API açılırsa eski giriş yapılan sitelere bağlanır mı? Bir de hocam Key-Drop'da siteye giriş yapınca mı hesaba yetki veriliyor yoksa skin hesaba getirilince mi?
- Eğer Key-Drop yeni bir API oluşturursa, bu genellikle eski API'nin çalışmaya devam etmesine neden olur. Ancak, bu durum tamamen Key-Drop'un sistem tasarımına bağlıdır. Eğer eski API'nin desteklenmeye devam edeceği belirtilirse, o zaman eski API de çalışır durumda kalabilir.

- Siteye giriş yaptığınızda hesabınıza bir yetki verilir. Yani, API veya benzer bir sistem üzerinden işlem yapabilmeniz için öncelikle siteye giriş yapmanız gereklidir. Skin'leri hesaba eklemek, bağlantı sağladıktan sonraki bir süreçtir ve bu işlem için genelde yetki gerektirir.

Adım adım özetlemek gerekirse:

1. Key-Drop yeni bir API çıkardığında:
- Eski API'nin desteklenip desteklenmeyeceği, Key-Drop'un resmi açıklamalarına bağlıdır.

2. Giriş yapıldığında:
- Hesabınıza site üzerinden yetki verilir, yani siteye giriş yapmanız gerekli.
- Daha sonra skin işlemleri için API gibi sistemler kullanılabilir.

Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin!