API üzerinden F/P yapay zekâ önerisi

LeoTheLinuxEnthusiast6610 36

Başarılı
OpenRouter'da kullanabileceğim, günlük işlerimi kolayca halledebilen, ara sıra uygulama yazabileceğim, ucuz bir model arıyorum. Ne önerirsiniz? Siz ne kullanıyorsunuz? Google AI Pro'ya her ay 800 TL bayılmaktansa API üzerinden daha ucuza mal edebilirim.

Trendyol'dan Google AI Pro 18 aylık almıştım ₺200-300 bütçeye. 2-3 ay oldu. Bir sorun yoktur. Antigravity iyi çalışıyor 3.8 Flash high ile.

Mahremiyet endişen yoksa şu an F/P olan model kanımca DeepSeek V4.1 Flash.

Nereden aldınız hocam? Kod tarafında bana inanılmaz lazım.
Rimsoft mağazasından. Trendyol'da stok yok sanırım. Hepsiburada da var mağazaları. Ama bu aldığımız hesap Hindistan'da kampanyayla satılan hesaplar Ucuza alıp maile davet ile bağlıyorlar. 18 aylık sanırım. Ben 2-3 ayı devirdim. Kardayım

Alacağım. Güvenilir mi bunlar? sürelerinin dolup dolmadığını nasıl anlayacağım?

Güvenilirliği tartışılır. Ben ucuz diye aldım. 4 Temmuz'da almışım. Hala aktif. 2.5 ay olmuş.
Tabii balon olup her an patlama olayıda var.
Riske girmeyeyim o zaman. Gemini kod kısmında saçmalamaya başlıyor bir yerden sonra. API üzerinden DeepSeek ve GLM 5.3 kullanacağım ki kod kısmında başarılı diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…