X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.285 Çözümler 25 Beğeniler 2.043 Yer Asgard 30 Mart 2026 #11 ysffbulut dedi: 1 senede toplayacakları cezayı ilk 3 ayda topladılar zaten kafi yeter dediler herhalde. Genişletmek için tıkla... App plaka, konsola ekran, aynaya koku asmak yasak derken bu kadar tepki çok normal. Herkes zaten psikoliji olarak gergin, stresi modifiye ile atıyor insanlar, bu düzenlemelerle daha çok uğraşıp vakit kaybederler.
ysffbulut dedi: 1 senede toplayacakları cezayı ilk 3 ayda topladılar zaten kafi yeter dediler herhalde. Genişletmek için tıkla... App plaka, konsola ekran, aynaya koku asmak yasak derken bu kadar tepki çok normal. Herkes zaten psikoliji olarak gergin, stresi modifiye ile atıyor insanlar, bu düzenlemelerle daha çok uğraşıp vakit kaybederler.
Sweone Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 112 Beğeniler 46 31 Mart 2026 #12 Böyle bir karar alınmadı diyenler de var hocam. Tweet öğleden önce atılmış. Güncel mi bu bilgi?
B Bengisevi Yetkin Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 752 Makaleler 10 Çözümler 2 Beğeniler 1.433 31 Mart 2026 #13 Ne yaptığını bilmeyen, plansız devinen hamle yapan bir yönetim. Herkes başına buyruk, kim ne yapıyor kimsenin birbirinden haberi yok.
Ne yaptığını bilmeyen, plansız devinen hamle yapan bir yönetim. Herkes başına buyruk, kim ne yapıyor kimsenin birbirinden haberi yok.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 31 Mart 2026 #14 Birkaç haberini okudum ama hiç anlam veremedim ne oluyor App plaka olunca? Diğer harflerden farkı nedir yani?
Birkaç haberini okudum ama hiç anlam veremedim ne oluyor App plaka olunca? Diğer harflerden farkı nedir yani?