Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Başına 16 haneyi tamamlaması için o 16 haneyi tamamlayacak kadar sıfır eklemeyi dener misin?
Başına 16 haneyi tamamlaması için o 16 haneyi tamamlayacak kadar sıfır eklemeyi dener misin?
Denedim. XX koymayı da 0 koymayı da denedim, olmuyor. Apple'a 100 kere mail attım, çözemediler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Guilty Conscience
Üstün
Denedim XX koymayı da 0 koymayı da denedim olmuyor Apple'a 100 kere mail attım çözemediler.
Banka hesabınızın numarasını değil, alışveriş yaptığınız kartın ön yüzündeki 16 haneli numarayı girdiğine eminsin değil mi?
ha ben banka hesabımın numarasını giriyordum bi kartımı deniyimBanka hesabınızın numarasını değil, alışveriş yaptığınız kartın ön yüzündeki 16 haneli numarayı girdiğine eminsin değil mi?
yok kartda olmuyor buna da çok uzun diyorBanka hesabınızın numarasını değil, alışveriş yaptığınız kartın ön yüzündeki 16 haneli numarayı girdiğine eminsin değil mi?
Guilty Conscience
Üstün
Ha ben banka hesabımın numarasını giriyordum bir kartımı deneyeyim.
Yok kartta olmuyor buna da çok uzun diyor.
Sen direk Apple desteği ara mail falan atma direk ara onlar gerekirse telefonuna uzaktan erişim ile hallediyorlar.
Apple destek: 0800 448 829 873
Sen direk Apple desteği ara mail falan atma direk ara onlar gerekirse telefonuna uzaktan erişim ile hallediyorlar.
Apple destek: 0800 448 829 873
Halletim başına 1 koymak gerekiyormuş teşekkürler Apple'ı 100 kere aradım hiçbir şeye yardımcı olamadılar yine de sağ olun 2 aydır falan bununla uğraşıyorum.