Apple 17. Kez Üst Üste Dünyanın En Beğenilen Şirketi Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 550

Ben ne kadar sevmesem de, Apple'ın hatrı sayılır bir kitlesi var.neden bu kadar seviliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekosistem olayları vb.

Ben ne kadar sevmesem de, Apple'ın hatrı sayılır bir kitlesi var.neden bu kadar seviliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekosistem olayları vb.
Bence çok temiz gönüllüsünüz hocam.
Tamam bizim gibi 2. 3. Dünya ülkelerinde statü göstergesi fakat 1. Dünya ülkeleri de bunlardan çekiyor.

Bence çok temiz gönüllüsünüz hocam.
Tamam bizim gibi 2. 3. Dünya ülkelerinde statü göstergesi fakat 1. Dünya ülkeleri de bunlardan çekiyor.

Doğru söylüyor bence .

Kalite kısmı tartışılır. Ama zamanında CPU ve kameradaki video performansı açısından rakipsizdi.

Apple abartılıyor. Her sene neredeyse aynı telefonları yapıp yapıp satıyorlar.

İfadeler: 29
Şirket olarak çok başarılı buluyorum. Leander Kahney'in Tim Cook biyografisini ve Walter Isaacson'un Steve Jobs biyografisini herkese tavsiye ederim.

Steve Jobs'tan sonra Tim Cook gibi birinin CEO olması da şirket için büyük şans(şans diyorumda Jobs ölmeden önce bile belliydi zaten araları yakındı, Cook'un CEO olana kadar ki geçmişi de güzel ) inanılmaz büyüttü şirketi. Bir sonraki CEO kim olacak acaba.

Ama bu kadar başarılı olmalarının tek sebebi CEO'lar değil tabii şirketin kalanı da başarılı ve iyi insanlardan oluşuyor mesela muhteşem bir tasarım ekipleri var. Apple kadar muhteşem ürün tasarımlarına sahip başka marka görmedim ben. ( bakınız; Jonathan Ive )

İfadeler: 29
Apple şirket olarak gerçekten çok iyi işler yapıyor, ben beğeniyorum tek bir sıkıntısı var oda fiyatlandırma politikası onu da halletse on numara olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…