Apple Cihazlar Yapay Zeka Desteği Alacak | Apple Intelligence ve Tartışmalar

@Llama hocam güncelleme ile gelen IA özelliği kapatılabiliyor mu?

Şimdi Apple alanlar büyük ihtimalle zengin. Ben buradan bir çıkarım yapamam . Bir de alamayacağım bir şeye yorum yapmam anlamsız olur. Zenginler düşünsün artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nesi saçma arkadaşlar, adamlar "Aaa burada ne güzel yapılmışı var entegre edelim mis" dediler, bastılar işbirliğini.

Bakın para değil, işbirliği yaptılar.

OpenAI için muazzam bir data. Apple için harika bir çözüm müşterileri için.

Ben açıkcası başarılı buldum bu hareketlerini.

Kapalı bir ekosistemde Apple ve OpenAI yazılımsal ve işlevsellik açısından iyi şeyler yaparlarsa çığır açarlar mobil cihazlarda AI kullanımı işini.

En azından A15 Bionic ve üstü işlemciler destekleseydi çok mutlu olurdum. Kursağımda kaldı tam sevinemedim yapay zeka geliştirmelerine.

Telefonumda deneyimleyemeyecek olsam da en azından MacBook’ta tam anlamıyla kullanabileceğim. Tutunabileceğim bir dal var.

Yapay zeka özelliklerinin cihazda lokal olarak çalışabilmesi için eminim çok daha farklı bir işlem gücü gerekiyordur bir şey diyemiyorum ama pazarlama amaçlı böyle yapıldığını düşünüyorum. Çünkü Apple A17 ve sonrasını yaygınlaştırmak istiyor. Oyun portlama, AI gibi özellikler hep bu nesil ve sonrasına geliyor. Bakalım biz ne kadarını alabileceğiz iPhone 15 Pro sahipleri olmayanlar olarak.

Apple ve OpenAI arasında bir bağlantı var. Zaten uygulama içinde Siri'ye bir soru sorunca, bunu ChatGPT ile cevaplayabilirim diyor. Bence pek bir güvenlik sorunu yok. Güvenlik konusunda Apple'a güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…