Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 19 Ocak 2026 #41 inters0 dedi: Diğer seçenek daha mı kötü sizce? Genişletmek için tıkla... Apple'in donusturucusu bana kalirsa o kadar iyi degil. Avrupa surumunun ses seviyesi cok kisik. Amerika surumu olsa iyi secenek derdim.
inters0 dedi: Diğer seçenek daha mı kötü sizce? Genişletmek için tıkla... Apple'in donusturucusu bana kalirsa o kadar iyi degil. Avrupa surumunun ses seviyesi cok kisik. Amerika surumu olsa iyi secenek derdim.
KS KS inters0 Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 550 Beğeniler 106 19 Ocak 2026 #42 Simon dedi: Apple'in donusturucusu bana kalirsa o kadar iyi degil. Avrupa surumunun ses seviyesi cok kisik. Amerika surumu olsa iyi secenek derdim. Genişletmek için tıkla... Laptoba type c portuna bişi takinda genelde sallandigi oluyor. Ondan sanki tak çıkar yapa yapa bozarım gibi geliyor, biraz endişem o
Simon dedi: Apple'in donusturucusu bana kalirsa o kadar iyi degil. Avrupa surumunun ses seviyesi cok kisik. Amerika surumu olsa iyi secenek derdim. Genişletmek için tıkla... Laptoba type c portuna bişi takinda genelde sallandigi oluyor. Ondan sanki tak çıkar yapa yapa bozarım gibi geliyor, biraz endişem o
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 19 Ocak 2026 #43 @inters0, dayaniksiz bir urun degil. Hor kullanilmazsa uzun sureler goturur.