Apple EarPods alınır mı?

Bütçe
2.500-3.000 TL
Hayirli olsun. Bass kalitesi dusuk. İyi degil. Disariya ses veriyor %50'nin uzerine cekince sesi.
Eyvah. İadeyi basıcam gibi duruyor Silikonlu kulaklık düşüyor o beni çıldırtıyor resmen. Buna benzer bir kulaklık önerisi ya da herhangi bir çözüm önerisi var mı hakikaten delirtecek bu iş.

Eyvah. İadeyi basıcam gibi duruyor Silikonlu kulaklık düşüyor o beni çıldırtıyor resmen. Buna benzer bir kulaklık önerisi ya da herhangi bir çözüm önerisi var mı hakikaten delirtecek bu iş.
KZ kulakliklara bakabilirsin. EarPods ve AKG kulakliklardan daha keyifli muzik dinlersin. KZ Dawn olabilir. Yanina da Apple'in Type-C dongle'ini alirsin.

KZ kulakliklara bakabilirsin. EarPods ve AKG kulakliklardan daha keyifli muzik dinlersin. KZ Dawn olabilir. Yanina da Apple'in Type-C dongle'ini alirsin.
KZ Edx Pro var onu beğeniyorum ama yine de yetersiz geliyor. Silikonlu kullanabilsem direkt Airpods Pro almak isterdim ama alternatiflere kalıyorum. Neyse bir deneyeyim bakalım EarPods belki benim işimi görür. %50 altında sesi yeterliyse bile benim için çok uygun olur, EQ ile bass ayarlanır diye düşünüyorum.

@Simon, bir iki saat önce teslim aldım şu anda ilk defa deniyorum. Beklentimden iyi, gayet tatmin edici bir sesi var şaşırtıcı bir şekilde. Basslar evet biraz az. Fiyatına göre kalitesi yeterli diyebiliriz ya. Sanırım bende kalacak. Sonradan okuyan olursa, 10/7, alınabilir.

Son düzenleme:
Hayirli olsun. Begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…