Apple EarPods kablosu dayanıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 362
  • Etiketler Etiketler
    apple earpods
Bütçe
1000

5707

Başarılı
Makaleler
4
Apple EarPods kablosu dayanıklı mı? Başlık yanlış olmuş alınır mı yazmamışım.

Son düzenleme:
Kulaklıkla ilgili herhangi bir sıkıntı var mı?

Apple şarj aletlerine çok kişinin dayanıksız demesinden ötürü kabloyla ilgili önyargılıyım
Kullanımına da bağlı biraz. Şu ana kadar hiçbir şarj aletimin kablosunda sorun yaşamadım örneğin. Çantaya koyarken düzgün sardığın sürece, telefon şarjdayken kablo fazla gergin ve kırılacakmış gibi yana doğru durmadığı sürece sorun olmaz. Kulaklık da aynı şekilde. Kullandıktan sonra kaldırırken parmaklarınla birkaç saniyede sarıp kaldırabilirsin. Sorun olmayacaktır.

Önemli olan jak girişine ve kulaklıklara bağlanan kısmın aşırı gerilmemesi ve yanlara doğru baskı görmemesi.

Bu arada kulaklıkla ilgili bir sıkıntı yok. Hala kullanan çok kişi var. Kulaklığı şarj etmekle uğraşmak istemeyen insanlar hala EarPods kullanıyorlar. Hatta geçen şu videoda dikkatimi çekmişti. Galatasaray’ın futbolcuları Dries Mertens ve Ismail Jakobs, EarPods takıyorlar hala.

@5707

Son düzenleme:
Kulaklık kablosunun ömrü 2 yıl cıvarı. Genel olarak birçok markanınki böyle.

6s kutusundan çıkan kulaklık 9 yıldır bende. Şu an aktif kullanmıyorum ama 2020'ye kadar dışarıda ve evde kullandım. Şimdilerde AirPods şarjdayken veya keyfi kullanıyorum. Hırçın kullanmama rağmen kablosunda vs. hiçbir şey olmadı. 6S şu an nerede bilmiyorum ama kulaklığı burada

Bende 2 farklı sürüm AirPods var ama hala EarPods tadı vermiyor. Kullanımına bağlı sürekli bir yere takmazsan zorlamazsan hiç bir sorun olmaz.

Kulaklık kablosunun ömrü 2 yıl cıvarı. Genel olarak birçok markanınki
Çok dayanıklılar özellikle Hyperx kulaklıklarım üstünden tekerlekle geçtiğinde bana mısın demiyor SS daha nazik kullanım istiyor JBL SONY yine güzel. Söz konusu Apple olunca tereddüt ettim.
Dayanıklılığı bayağı iyiymiş.

Buna nasıl dikkat ettin düşünemiyorum bile. Android kullanıyorum bir sıkıntı olmaz zannediyorum.

Son düzenleme:
Algıda seçicilik. Bir yerde Apple gördüm mü bütün çakralarım açılıyor.

USB-C bağlantılı EarPods’lar olur.
Type c alacağım da Apple kaynaklı bir ambargo olacağını zannetmiyorum kablolu olduğundan dolayı. Kablosuz ürünlerde bazı özellikleri kullandırmıyor Apple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…