Apple EarPods kablosu dayanıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 362
  • Etiketler Etiketler
    apple earpods
Bütçe
1000
Type c alacağım da Apple kaynaklı bir ambargo olacağını zannetmiyorum kablolu olduğundan dolayı. Kablosuz ürünlerde bazı özellikleri kullandırmıyor Apple.
EarPods’ta bir özellik yok zaten. Ses veriyor, o kadar. AirPods’larda Uzamsal Ses falan kullanılamıyor iPhone harici bir cihazda ama bunda Uzamsal Ses yok zaten.

EarPods’ta bir özellik yok zaten. Ses veriyor, o kadar. AirPods’larda Uzamsal Ses falan kullanılamıyor iPhone harici bir cihazda ama bunda Uzamsal Ses yok zaten.
Dediğin şey dolby atmos falan değil mi? Kullanılabiliyor diye biliyorum. Apple music Android uygulamasında da destekliyor

Dediğin şey dolby atmos falan değil mi? Kullanılabiliyor diye biliyorum. Apple music Android uygulamasında da destekliyor
Hayır Dolby Atmos değil. Uzamsal Ses, kafanı çevirdiğinde sesin de kulaklıklar arasında yön değiştirmesini sağlayan bir özellik.

Hayır Dolby Atmos değil. Uzamsal ses, kafanı çevirdiğinde sesin de kulaklıklar arasında yön değiştirmesini sağlayan bir özellik.

Şimdi anladım o özellik güzel evet. Önceden kulaküstülerde vardı ne zamandan AirPods kulaklıklara eklendi?

Çok değiştiriyor mu deneyimi? Dezavantaj olduğu durum var mı? Earpods alacağım aldıktan sonraki incelemeye etiketlerim.
Yani güzel ve keyifli bir özellik tabi ama olmazsa olmaz bir şey değil. Keyfi. İncelemeni bekliyorum valla.

Yani güzel ve keyifli bir özellik tabii ama olmazsa olmaz bir şey değil. Keyfi. incelemeni bekliyorum vallahi.

Apple ne zaman zam yapıyor biliyor musun? Benim bildiğim bazı dönemler ürünlerini kura göre güncelliyorlar. Kullandığım kulak üstü güzel olduğundan pek acele edesim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…