KS KS Serhat 9 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 595 Yer İzmir 10 Ocak 2026 #11 Simon dedi: Dediğim gibi dongle + Baseus dönüştürücü işe yarayacaktır. Fakat baktın cızırtı veya dip ses devam ediyor, o zaman iade edersin. Benim için Baseus adaptör işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Şimdi hem EarPods Type C modelini + Baseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici aldım. 13 Ocak'ta gelecekmiş.
Simon dedi: Dediğim gibi dongle + Baseus dönüştürücü işe yarayacaktır. Fakat baktın cızırtı veya dip ses devam ediyor, o zaman iade edersin. Benim için Baseus adaptör işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Şimdi hem EarPods Type C modelini + Baseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici aldım. 13 Ocak'ta gelecekmiş.
Simon 70 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.737 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.518 10 Ocak 2026 #12 Serhat dedi: Şimdi hem EarPods Type C modelini + Baseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici aldım. 13 Ocak'ta gelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.
Serhat dedi: Şimdi hem EarPods Type C modelini + Baseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici aldım. 13 Ocak'ta gelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.
KS KS Serhat 9 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 595 Yer İzmir 10 Ocak 2026 #13 Simon dedi: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Simon dedi: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler. Son düzenleme: 12 Ocak 2026
Simon dedi: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Simon dedi: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler.
Simon 70 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.737 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.518 12 Ocak 2026 #14 Serhat dedi: Teşekkürler hocam. Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduguma sevindim. Tekrardan guzel gunlerde kullanmani dilerim.
Serhat dedi: Teşekkürler hocam. Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduguma sevindim. Tekrardan guzel gunlerde kullanmani dilerim.
inters0 Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 555 Beğeniler 107 17 Ocak 2026 #15 Serhat dedi: Teşekkürler hocam. Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangilerini sipariş verdiniz açıklamaniz mumkunmü? Apple earpods Type C + Baseuz Dönüştürücümü?
Serhat dedi: Teşekkürler hocam. Hocam kulaklık + adaptör geldi ve sorunsuz çalışıyorlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangilerini sipariş verdiniz açıklamaniz mumkunmü? Apple earpods Type C + Baseuz Dönüştürücümü?
KS KS Serhat 9 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 595 Yer İzmir 17 Ocak 2026 #16 inters0 dedi: Hangilerini sipariş verdiniz açıklamaniz mumkunmü? Apple earpods Type C + Baseuz Dönüştürücümü? Genişletmek için tıkla... Evet yukarıda yazdım isimlerini.
inters0 dedi: Hangilerini sipariş verdiniz açıklamaniz mumkunmü? Apple earpods Type C + Baseuz Dönüştürücümü? Genişletmek için tıkla... Evet yukarıda yazdım isimlerini.