Apple Epic Games'in engelini kaldırdı

EsatKa

Üstün
Makaleler
44
Son bilgilere göre Apple, Epic Games'in geliştirici hesabının engelini kaldırdı. Bu da demek oluyor ki Fortnite tekrar iOS ve IPadOS'a çıkabilir.

IMG_4597.webp

Apple'ın karar değiştirip böyle bir hamle yapmasının sebebi AB. DMA (Dijital Piyasalar Yasası) kapsamında Apple'ı gözüne kestirmişti. Avrupa bölgesindeki rekabet şartlarını korumaya çalışan AB, Apple'dan uygulama mağazasıyla ilgili değişikler yapmasını istedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple benim gözümde değeri düştü dandik beş kuruş etmez şeyleri almasın.

Epic Games'in neresi "beş kuruş etmez."? Bunu diyen insanın her hafta Epic Games'ten bedava oyun topladığına yemin edebilirim. Fortnite çıkar ise V-Papel alımı artar. Bu da daha fazla gelir demek.

Yanlış bilgi: Epic Games yakın dönemde bilgi sızdırılma vakası bildirmedi.
Epic Games'in neresi "beş kuruş etmez."? Bunu diyen insanın her hafta Epic Games'ten bedava oyun topladığına yemin edebilirim. Fortnite çıkar ise V-Papel alımı artar. Bu da daha fazla gelir demek.

Bedava oyun verdiği için savunmayın bunları. Veriler sızdırdılar zaten bedavacıların.

Bedava oyun verdiği için savunmayın bunları. Veriler sızdırdılar zaten bedavacıların.

Bedava oyun verdiğini savunmadım zaten. Bedava oyunları topladığına yemin edebileceğimi söyledim. Ayrıca o veri sızıntısı yalan çıktı haberiniz yoksa söyleyeyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt