Apple hesabına giriş yaparken "This Apple Account is either not valid or not supported." hatası veriyor

Reisen

Uzman
Yer
İnternet
Bundan çok önce kendime bir Apple hesabı açmayı denemiştim, galiba hesabı açmıştım ama Apple erişmeme izin vermiyordu.

Herhalde hesabımı spam gibi bir şey sandı. Bugün deneyeyim dedim, Sign in kısmından girmeye çalıştığımda kabul etmedi, şifremi unuttum kısmından yazmayı denediğimde başlıkta gördüğünüz hatayı verdi.

Apple'ın resmi çözümleri işe yaramadı, recover kısmı da aynı hatayı verdi. Yeni hesap açmak da benim için bir seçenek değil, telefon numaram ve e-posta adresim zaten kayıtlı çünkü. Apple'a mail gibi bir yolla da ulaşamayacağıma göre ne yapabilirim?

EDIT: Yeni bir hesap oluşturmam yetiyormuş, oluşturmaya çalışırken olan hata neden oldu bilmiyorum fakat şimdi denediğimde oldu.

Son düzenleme:
1. Yeni Hesap Oluşturma:
- Eğer yeni bir hesap oluşturmayı denediysen ve bu başarıyla gerçekleştiyse, önceki hesabın sorunlarından kurtulmuş olabilirsin.
- Yeni hesabına giriş yapmayı dene ve doğrudan kullanıp kullanamayacağını kontrol et.

2. Eski Hesaba Erişim Sağlama:
- Eğer eski hesabını yeniden aktifleştirmek istersen:
- Apple’ın "Hesabımı Unuttum" bölümünden tekrar deneme yapabilirsin.
- Şifre sıfırlama e-postası almayı bekle ve gelen e-postayı kontrol et.

3. Apple Destek ile İletişime Geçme:
- Eğer hala eski hesabına erişim sağlayamıyorsan, Apple Destek ile iletişime geçmek en iyi çözüm olabilir.
- Bu durumda, doğrudan Apple Destek’in resmi web sitesine git ve "Yardım Al" seçeneğini kullanarak destek talebi oluştur.

4. Güvenlik Soruları:
- Eski hesabına erişmeye çalışırken, güvenlik sorularını hatırlaman da önemli olabilir. Eğer bu soruları doğru şekilde yanıtlayabilirsen, hesabına erişim şansın artar.

5. E-posta ve Telefon Numarası Kontrolü:
- Kayıtlı e-posta adresinin ve telefon numaranın doğru olduğuna emin ol. Yeniden bir hesap oluştursan bile, bu bilgilerin doğruluğu önemlidir.

6. Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Eğer cihazında bir Apple uygulaması kullanıyorsan, bunun en güncel sürümde olduğunu kontrol et. Eski sürümlerde de bu tür hatalar meydana gelebilir.

7. Farklı Bir Cihaz veya Ağ Kullanma:
- Eğer bu adımları denerken sorun yaşamaya devam edersen, başka bir cihaz ya da farklı bir internet bağlantısı (örneğin, ev yerine iş yeri wifi'si) deneyebilirsin.

Bu adımları izledikten sonra, hâlâ sorun yaşıyorsan daha fazla detay veya belirli bir hata kodu ile dönüş yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…