Anneme hediye olarak HomePod Mini aldım. İkimizin telefonunda da bağlantı esnasında iCloud parolası istiyor, girdiğimizde ise doğrulanamadı bilinmeyen bir hata oluştu diyor. Şifre sıfırlama, telefonu kapatıp açma gibi şeyleri denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırırken denk geldim, başka bir forumda daha açmışsınız bu konuyu. Belli ki siz de benim gibi çözümünü belki hala bulamadınız. 4 saat önce satın aldım, 3 saat önce eve getirdim ve hala bağlayamadım. Telefonum güncel. Delireceğim. Konu günceldir, lütfen bilen arkadaşlarımız yardımcı olsunlar.

Sözde trnin en büyüğüyüz diye geçinen 3 teknoloji forumuna konu açtım 1 tane cevap bulamadım. Çözüm buldum buradanda sorunu yaşayanlar için anlatayım.
Öncelikle Apple destekten görüşme randevusu aldım saati geldiğinde aradılar. Destek personeli beyefendi cihazın seri numarasını ve benim telefonumun bilgilerini alarak kontroller yaptı. Bi çözüm bulamadık ve bana cihazı bilgisayara bağlayıp yazılımını güncellememi önerdi. Pcde type c girişim olmadığı için umutsuzca yeniden denerken cihazım o denememde bağlandı ve sonradan kendini güncelledi tahminimce uzaktan bi müdahalede bulundu destek personeli çünkü dosyayı kapatmayacağını söylemişti. Problemi yaşayanlara tavsiyem Destek uygulamasını indirip Apple destek ile görüşmeleri.