Apple Intelligence Gecikmesi iPhone 16 Lansmanını Etkilemeyecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 526
Makaleler
5

iPhone 16 lansmanının Eylül ayında yapılması planlanıyor ve Apple’ın bu etkinlikte dört yeni modeli tanıtması planlanıyor. Bu lansmanda tanıtılacak olan cihazların iOS 18 yüklü olarak geleceği bilinse de gelen son raporlar cihazların Apple Intelligence özelliğini ek güncellemelerle kullanabileceğini bildiriyor. Ancak bu durumun, iPhone 16 lansmanını etkilemeyeceği raporlarda yer aldı. Apple Intelligence’ın iOS 18.1 Güncellemesi Sonrasında…

Devamını Oku: Apple Intelligence Gecikmesi iPhone 16 Lansmanını Etkilemeyecek
Kaynak: Techolay

iOS 17 üzerine stabil olsun diye aylarca güncelleme bekledi insanlar.

Aylarca güncelleme beklenecek bir şey olmadı. Apple bu konularda daha hızlı davranıyor. Çok büyük hataları zaten çok kısa bir sürede düzeltiyorlar. @Elma ısıran'ın da dediği gibi en büyük sorunlar zaten iOS 17'nin ilk sürümlerinde çözüldü. iOS 17.4/iOS 17.5'ten sonra bir sorun kalmadı neredeyse. Kalan sorunlar var, evet. Ancak kalan sorunlar çok ufak tefek sorunlar. En son iOS 17.5 kullandım, iOS 17.6'da vs. belki düzeltilmiştir dediğim sorunlar bilemiyorum.

6-7 ay sonrasında hala sorunlar var diyorsun. Peki.

Sorunsuz, %100 kusursuz herhangi bir işletim sistemi gördün mü sen hiç? Yazılım bu, insan yapımı, kodlardan oluşan falan…

Önemli olan sorunların büyük olmaması, kullanıcı deneyimini etkilememesi ve sorunlara hızlı müdahale edilmesi. Bu açıdan ben Apple’dan memnunum hem bilgisayar, hem telefon tarafında.

Ne Android, ne iOS, ne Windows, ne macOS, ne Linux kusursuz, hatasız işletim sistemleri değiller. Onca yazdığım şeyden sadece bunu çıkarttıysanız daha diyebileceğim bir şey yok. Fazla konuşulabilecek bir konu da değil zaten.

Geç olsun, güç olmasın. Samsung gibi prototip güncelleme veya cihaz yayınlamıyoruz biz. Olduktan sonra yayınlamak kullanıcıyı da memnun eder markayı da.
Aslında katılıyorum.

Katlanan telefon kısmında elime Z Fold 1'i ilk aldığımda oyuncak gibi her yanındaki parçalar bastırınca oynayan cinstendi. Adamlar adam gibi geliştirip sağlamlaştırmadan direkt piyasaya yollamışlar projeyi.

Android dünyası bir özelliği hızlı bir şekilde bulur, kendi cihazlarına ekler.

Apple ise bu özellikleri çok daha uzun bir süre boyunca düzenler, geliştirir ve kusursuz, son kalite olarak kullanıcılarına aktarır

Samsung'un bazen cihazlarını "çok büyük" sorunlar sebebiyle geri topladığını biliyoruz.
Galaxy Note 7 milletin cebinde patlıyordu.
Geçen de Samsung markalı fırınlar yandığı için birçok kişi için mak ve can kayıpları yaşandı.
Bakın bunlar yazılımsal sorunlar değil. Adamın fırın yüzünden evi yanmış, telefonu patlamış yaralanmış, bunun geri dönüşü nasıl olsun?

Konu Apple ise konu gerçekten geç olsun güç olmasın mantığındadır.

2007'den beri iPad'de hesap makinesi getirmek için ne geliştirdiklerini, neyi rafine ettiklerini, neyi beklediklerini çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…