Şu anda geldi ve bir çok yeni özellik ile geldi.2007'den beri iPad'de hesap makinesi getirmek için ne geliştirdiklerini, neyi rafine ettiklerini, neyi beklediklerini çok merak ediyorum.
Ayrıca zamanında iPad çıkmadan önce hesap makinesi geliştirmek için zaman yoktu. Ya telefon arayüzü ile gelecekti ya da iPad için yeni arayüz tasarlanacaktı. Adamlar da telefon arayüzü ile çıkarsa ekrana tam oturmaz dandik durur diye hesap makinesi olmadan hemen çıkardılar piyasaya tableti, o zamandan beri getirmediler hesap makinesini çünkü kimse ses çıkarmadı. Şimdi getirdiler, işlemleri cihazlar ile senkronize etme, kalem el yazısı ile işlem sonucunu bulup kullanıcının elinin yazı şekli ile ekrana yazma hiçbir Android cihazda yok.
Geldi ama sağlam geldi hiçbir Apple ürününde (15 Pro'daki ekran lekesi hariç) yazılımsal veya donanımsal sıkıntı yaşamadım. Bir kere yaşadım onda da donanımsal üretim hatası vardı hemen rahatça değişim yaptım. Apple belki sizin gözünüzde inovatif olmayan bir marka olabilir ancak aslında tüm özellikleri kusursuz, cihazlar arası senkronizasyonu mükemmel olan prestijli bir marka.