Apple, iPhone 16e Modelinde “MagSafe” Özelliğini Neden Kaldırdığını Açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 146
Makaleler
5

Apple’ın yeni bütçe dostu modeli iPhone 16e, MagSafe kablosuz şarj özelliğinden yoksun olarak piyasaya sürüldü. Bu durum, özellikle kablosuz şarjı seven kullanıcılar için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Apple, bu kararı MagSafe özelliğinin iPhone 16e hedef kitlesi için gerekli bir özellik olmaması nedeniyle aldığını açıkladı. MagSafe Olmadan Kablosuz Şarj Hızı Düştü iPhone 16e standart Qi…

Devamını Oku: Apple, iPhone 16e Modelinde “MagSafe” Özelliğini Neden Kaldırdığını Açıkladı
Kaynak: Techolay

Nerede bunu savunacak arkadaş, eğlenelim biraz

Şu tarz özelliklerin hala bir masraf veya lüks gibi lanse edilmesi aşırı sinir bozucu bir şey. Adama yapması birkaç cent falan.

Nerede bunu savunacak arkadaş, eğlenelim biraz

Şu tarz özelliklerin hala bir masraf veya lüks gibi lanse edilmesi aşırı sinir bozucu bir şey. Adama yapması birkaç cent falan.
Beni mi bekliyordun? İşte, geldim.

Apple’ın bir cihaz üzerinde gereksiz maliyet ve AR-GE kaynağı yaratacağını düşündüğü özellikleri hiç acımadan kaldırabilmesi harika bir şey. Microsoft gibi yıllarca işe yaramayan özelliklerde diretmiyor. Pro versiyonlar için o maliyeti yine üstlenebilir ama 16e gibi uygun fiyatlı çıkan bir model için gerek yoksa yoktur.

Sokakta veya çevrenizde kaç kere gördünüz MagSafe kullanan? Sayısı o kadar fazla değil. O nedenle doğru karar olduğunu düşünüyorum.

Apple’ın ilerlemesi bu yüzden durdurulamıyor. Gereksiz hiçbir kaynak harcaması yapmıyor.

İphone 16'ya oranla çıkarılan özelliklerin telefonun fiyatına 200 dolar gibi bir farkı mı var yani? Zaten telefonun şu hali bomboş. Bomboş telefon 600 dolar güzel para.

İphone 16'ya oranla çıkarılan özelliklerin telefonun fiyatına 200 dolar gibi bir farkı mı var yani? Zaten telefonun şu hali bomboş. Bomboş telefon 600 dolar güzel para.
Bomboş? iPhone 16e’den mi bahsediyoruz? Vicdanınız yok sizin ya. Vallahi bilerek yapıyorsunuz. Başka açıklaması yok. 16e’ye bomboş diyeni de mi görecektim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…