Apple’ın rakipleri yıllardır ters kablosuz şarj teknolojisini kullanırken, Cupertino merkezli teknoloji devi bu özelliği iPhone’lara getirmekte gecikmişti. Ancak yeni gelen bilgilere göre, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerinde bu özellik kullanıcılarla buluşabilir. Çinli sosyal medya platformu Weibo’da Setsuna Digital kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kaynak, Apple’ın iPhone 17 Pro serisinde 7.5W gücünde…
Artık baz model ve Pro model arasındaki farkları doğru düzgün oturtmaları gerekiyor. Halihazırda diğer markaların yıllar önce getirdiği özellikleri hem geç getirip hem de sadece Pro serisine eklerlerse biraz saçma olur.
60 Hz ekranı da zamanında ucuzdan ne kadar stokladılarsa bir türlü bitiremediler. Artık en azından baz modellerde 90 Hz olması şart.
Diğer markaların en kötü giriş seviyesi telefonlarında bile en düşük 90hz görmeye başladık. Burada olay 120hz değil. Apple'ın insanları bu şekilde kandırmaya devam etmesi.
Diğer markaların en kötü giriş seviyesi telefonlarında bile en düşük 90hz görmeye başladık. Burada olay 120hz değil. Apple'ın insanları bu şekilde kandırmaya devam etmesi.
O zaman diğer markaların giriş seviyesi telefonlarını alınız eğer sizin için 90 ya da 120 Hz bu kadar hayati bir mevzuysa. Sizi tutan yok. Apple böyle yapmış. Ne yapabilirsin? Tercih edip etmemek senin elinde.
O zaman diğer markaların giriş seviyesi telefonlarını alınız eğer sizin için 90 ya da 120 Hz bu kadar hayati bir mevzuysa. Sizi tutan yok. Apple böyle yapmış. Ne yapabilirsin? Tercih edip etmemek senin elinde.
Hz yüksekliği aslında UI animasyonlarını hızlandırdığı için kullanıcı deneyimini de arttıran bir şey. Bizim için hayati olmasa da şirket için hayati bence. Çünkü kullanıcıya vay canına ben ne aldım böyle uçuyor bu cihaz dedirtmek demek para kazanmak demek. Kas gücü olarak performanstan feragat edilecek bir durum yoksa 120'nin bir zararı yok aksine marka itibarı yükselir. Gördüğün üzere 60Hz yüzünden fena dayak yediler.
Hz yüksekliği aslında UI animasyonlarını hızlandırdığı için kullanıcı deneyimini de arttıran bir şey. Bizim için hayati olmasa da şirket için hayati bence. Çünkü kullanıcıya vay canına ben ne aldım böyle uçuyor bu cihaz dedirtmek demek para kazanmak demek. Kas gücü olarak performanstan feragat edilecek bir durum yoksa 120'nin bir zararı yok aksine marka itibarı yükselir. Gördüğün üzere 60Hz yüzünden fena dayak yediler.
Kim dayak yedi? Apple mı? Dayak yediği falan yok. Apple’ın da pek umrunda olduğunu sanmıyorum bu eleştirilerin açıkçası. Öyle olsaydı çoktan yaparlardı baz modellere de.