Apple, iPhone 17 Serisinde Kolay Pil Çıkarma Mekanizmasını Kullanabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
Makaleler
5

Apple, geçtiğimiz ay iPhone 16 serisini tanıttı. Yeni cihazlar, seleflerine göre bir dizi iyileştirme sunmasına rağmen bazı eleştirmenler, kullanıcıların geçen yılki “Pro” modellerinden yükseltme yapmamalarını öneriyor. Eleştiriler, tasarımda yenilik eksikliği ve Kamera Denetimi butonunun yükseltme için yeterli bir sebep olmadığı yönünde. Öte yandan iPhone 16, hem dış hem de iç tasarımda önemli değişiklikler barındırıyor. Şimdi…

Devamını Oku: Apple, iPhone 17 Serisinde Kolay Pil Çıkarma Mekanizmasını Kullanabilir
Kaynak: Techolay

iPhone için duraklama dönemi, Hatay için iftar, benim için int...

iPhone 17 umarım artık güzel yeniliklerle karşımıza çıkar. Çünkü artık yeni iPhone çıkması kimseyi heyecanlandırmıyor.

iPhone için duraklama dönemi, Hatay için iftar, benim için int...

iPhone 17 umarım artık güzel yeniliklerle karşımıza çıkar. Çünkü artık yeni iPhone çıkması kimseyi heyecanlandırmıyor.
Artık hiçbir markada yeni modeller kimseyi heyecanlandırmıyor çünkü her sene telefon çıkıyor. İnsanlar ufak yeniliklere karşı duyarsızlaştı artık. %15 daha hızlı, %20 daha bilmem ne olması pek anlam ifade etmiyor çünkü zaten yeterince güçlüler.

S22, S23, S24, S25 de heyecanlandırmıyor ona bakarsan. Sadece iPhone değil, genel olarak tüm piyasada doygunluk hakim.

Galaxy AI herkesi çok heyecanlandırıyor.

iPhone için duraklama dönemi, hatay için iftar, benim için int...

Düz modeli yine 60 Hz ile gelirse yarılırım

Düz modeli yine 60 Hz ile gelirse yarılırım
Cidden yakışı kalmaz bu durum ama olsa şaşırtmaz yani bende iPhone kullanıyorum ama cidden olmaz yani Nokia olacaklar bu gidişle.

Cidden yakışı kalmaz bu durum ama olsa şaşırtmaz yani bende iPhone kullanıyorum ama cidden olmaz yani Nokia olacaklar bu gidişle.

Özellik çart çurt olarak şu an tüm amiral sınıfı özellik ve donanım kısmında yeteri kadar gelişti ve üstüne ekleme yapamıyorlar ama eşek Apple halen baz modeline 60Hz koyduğu için ilerlemek yerine geri gidiyor.

Bugün piyasada 8K civarında dandik cihazlarda bile 120Hz AMOLED oluyor, bu cihazlar uygun fiyata iyi bir panel ile satıldığı halde kâr ettirebiliyor ise eşek Apple her türlü ettirir.

Ulan elma kafalı kardeşim Samsung güncellemesinde Galaxy AI gibi çağın yeniliklerini getiriyor onu diyorum Apple'da ne var? Neydi o ıntelligence miydi?

Eleştirmek için eleştiriyor, muhalefet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…