Makaleler
5
Applein-iPhone-SE-4un-2025teki-Lansmani-Iki-LCD-Tedarikcisiyle-Ortakliginin.jpg

Apple, iPhone SE 4 modeli ile tamamen OLED teknolojisine geçiş yapacak. Bu değişiklik, düşük maliyetli iPhone SE serisi için büyük bir yenilik ve yeni bir başlangıç anlamına geliyor. Ancak bu geçiş, şirketin LCD paneller için büyük bir pazar payına sahip olan iki tedarikçisi için olumsuz bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Japan Display ve Sharp, iPhone’ların LCD…

Devamını Oku: Apple, iPhone SE 4 ile Tamamen OLED Ekrana Geçiş Yapmayı Planlıyor
Kaynak: Techolay

Applein-iPhone-SE-4un-2025teki-Lansmani-Iki-LCD-Tedarikcisiyle-Ortakliginin.jpg

Apple, iPhone SE 4 modeli ile tamamen OLED teknolojisine geçiş yapacak. Bu değişiklik, düşük maliyetli iPhone SE serisi için büyük bir yenilik ve yeni bir başlangıç anlamına geliyor. Ancak bu geçiş, şirketin LCD paneller için büyük bir pazar payına sahip olan iki tedarikçisi için olumsuz bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Japan display ve sharp, iPhone'ların lcd…

Devamını oku: Apple, iPhone SE 4 ile Tamamen OLED Ekrana Geçiş Yapmayı Planlıyor
Kaynak: Techolay

Yine bir 60Hz cihaz daha piyasaya geliyor, en azından artık OLED :rofl:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
A15 bionic işlemciye sahip. Kasa ve kamera olarak geride olsa da içi dolu bir cihaz. Kasası SE 2 ile aynı olunca tutulmadı pek ama küçümsenmeyecek bir performansı var.

Hesap makinesine dünyanın en güçlü güçlü işlemcisini koysan ne yazar, zaten ısınıp performans kısıyor. Tasarım desen 2015 yılından kalma, ekran desen patates. Kameraya girmiyorum bile. Cihazın pil performansı yok.

Bu cihaza iPhone 13 Pro, 14 ayarında cihaz demek ağır bir fanboyluktan başka bir şey değil.

35.000 TL bandında satılırsa yok satar gibi, en az 5.8 inç olmalı daha azı o çerçeve oranı ile çok küçük kalır.

Adamlar hesap makinesi SE'yi o fiyatlara veriyor, zor. Tutup da ben telefonu alo demek için alıyorum 64 GB bana yeter diyorsan orası ayrı.

Tek bir resim komedi filmlerinden daha komik, fiyatlar bomba. Bu fiyata S23 256 GB var.

Screenshot_2024-09-04-09-26-56-158_com.android.chrome.webp