Adamlar hesap makinesi SE'yi o fiyatlara veriyor, zor. Tutup da ben telefonu alo demek için alıyorum 64 GB bana yeter diyorsan orası ayrı.

Tek bir resim komedi filmlerinden daha komik, fiyatlar bomba. Bu fiyata S23 256 GB var.

Eki Görüntüle 80609
Hocam fiyat konusunda Apple suçlu değil ki, vergi oranı yüksek bu cihazların, dediğiniz doğru S23 o fiyata SE 3'ü ezer geçer, ama mesele fiyat değilse SE 3 komedi bir cihaz zaten, neymiş eski tasarım sevenler için :D demiyorlar berbat bir panel ile o eski kasayı millete dünya paraya pazarlıyoruz.

Hocam fiyat konusunda Apple suçlu değil ki, vergi oranı yüksek bu cihazların, dediğiniz doğru S23 o fiyata SE 3'ü ezer geçer ama mesele fiyat değilse SE 3 komedi bir cihaz zaten, neymiş eski tasarım sevenler için :D demiyorlar berbat bir panel ile o eski kasayı millete dünya paraya pazarlıyoruz.

Fiyat konusunda Apple suçlu değilse Samsung nasıl çok daha fazla özellikli cihazı Türkiye piyasasına özel fiyattan verebiliyor?

SE 3'ün hakkı 29-30k değil.

Fiyat konusunda Apple suçlu değilse Samsung nasıl çok daha fazla özellikli cihazı Türkiye piyasasına özel fiyattan verebiliyor?

Hocam ülkede verginin vergisi var ve bu da 1 tane de devlete telefon almak demek, her marka da Samsung gibi özel fiyatlandırma yapmıyor, burada suçu Apple atmak mantıksız onu diyorum, adam zaten dolar cinsinden ülkeye getiriyor ürünü ama Türkiye vergileri yapıştırınca pahalı diye yakınıyor insanlar ve suçu Apple'a atıyor, yoksa ABD'de aynı fiyatta Samsung ve Apple.

Bu cihaza iPhone 13 Pro, 14 ayarında cihaz demek ağır bir fanboyluktan başka bir şey değil.

Temel donanım olarak 13 Pro ve 14 dedim. Ek olarak kendimde kullanıyorum ve ısınma problemi yaşamıyorum. Isınma sorununu sadece 18 betaya geçince yaşadım, sebebi ise; pil optimizasyonu ve stabilelik gelmedi diye. Ama iOS 17'deyken ısınma yaşamıyordum.

Sadece arkada ki ısırılmış elmadan dolayı :). Apple'ın Android'e göre tek artısı sistemsel hataların önüne geçmek için cihaza RAM eklemiyorlar, aksine sistemsel hataların önüne geçip en uygun optimizasyonu sağlıyorlar ve bunu RAM eklemeden yapıyorlar.

Son düzenleme: