Apple’ın iOS 17.5 güncellemesi, kullanıcıların silinmiş fotoğraflarını yanlışlıkla geri yükleyerek gizlilik endişelerine yol açtı. İnternette dolaşan raporlara göre bir kullanıcının silinmiş fotoğrafları, cihazı başka birine sattıktan sonra bile iPad’de görünmeye devam etti. Bu durum, kullanıcıların onayı olmadan kişisel verilerin geri yüklenmesine ve veri koruma ihlallerine yol açıyordu. Apple, bu sorunu yayınladığı iOS 17.5.1 güncellemesiyle düzelttiğini duyurdu. iOS 17.5.1 Güncellemesi…
Hocam ben birkaç kullanıcının yazdıklarını okudum. Kesinlikle sildiği ve bulutta tutmadığı fotoğrafların geri geldiğini söyleyen dolu kişi var. Bunlar karalama amaçlı yazılmış olabilirler fakat Apple'ın hâla sessiz kalması daha kuşkulandırıyor beni.
Hocam ben birkaç kullanıcının yazdıklarını okudum. Kesinlikle sildiği ve bulutta tutmadığı fotoğrafların geri geldiğini söyleyen dolu kişi var. Bunlar karalama amaçlı yazılmış olabilirler fakat Apple'ın hâla sessiz kalması daha kuşkulandırıyor beni.
İşte bu kadar. Apple'ın bu sorun çözme hızını seviyorum. Bir problem oldu mu 2 hafta sürmüyor o sorunun çözülmesi. Hızlı bir güncelleme ve sonuç...
Hatalar her yazılımda yaşanabilir iOS'ta bile yaşanabilir ama önemli olan buna ne kadar seri müdahale edildiği ve bugüne kadar kullanıcısını hiç süründürmedi Apple.
İşte bu kadar. Apple'ın bu sorun çözme hızını seviyorum. Bir problem oldu mu 2 hafta sürmüyor o sorunun çözülmesi. Hızlı bir güncelleme ve sonuç...
Hatalar her yazılımda yaşanabilir IOS'ta bile yaşanabilir ama önemli olan buna ne kadar seri müdahale edildiği ve bugüne kadar kullanıcısını hiç süründürmedi Apple.