Bu durum doğru mu? Zamanında Google ve Meta bu konular yüzünden ceza aldılar. Varsa bir ihlal Apple ceza almalı. Bu durum diğerleri yapıyor diye onu masum yapmaz. Diğer sirketler için de geçerli bu. Açığa çıktığı zaman ceza almalılar. Buna sessiz kaldığımız için zaten bunları yapabiliyorlar.
Ortada yasadışı bir ihlal varsa tabii ki ceza alsın, en büyüğünden alsın. Bu konuda hemfikiriz. Ama muhtemelen bir ihlal söz konusu değil dediğim gibi.
Apple gereğini yerine getirmiştir. Ayrıca ceza verilmesin dediğim yeri SS atmanı rica ediyorum senden. Benim buradaki sitemim senin "yuh be arkadaş nasıl böyle bir şey olabilir bu çok ama çok ciddi bir sorun" yorumunu yapman.
Ben nerede senin ceza verilmesin dediğini söyledim? O yerin SS olarak atabilir misin? Ben sadece bu duruma ses çıkardığım için niye drama queen dediğini sordum.
Ben nerede senin ceza verilmesin dediğini söyledim? O yerin SS olarak atabilir misin? Ben sadece bu duruma ses çıkardığım için niye drama queen dediğini sordum.
Ortada yasa dışı bir ihlal varsa tabii ki ceza alsın, en büyüğünden alsın. Bu konuda hemfikiriz. Ama muhtemelen bir ihlal söz konusu değil dediğim gibi.
Ortada ciddi bir suç duruyor. Buna karşı bir şey dendiği zaman drama queen diyorsunuz. Asıl burada duygularıyla hareket eden bence benden çok sizsiniz.