Makaleler
5
iPhone-ve-Mac-Kullanicilari-Cihazlarini-Daha-Uzun-Sure-Ellerinde-Tutuyor.jpg

Yakın tarihli bir rapora göre Apple cihazlar, kullanıcıların daha uzun süre ellerinde tuttukları bir noktaya ulaştı. Bu durumun altında birkaç neden yatıyor. Apple’ın eski cihazlara yönelik desteğini artırması, kullanıcıların mevcut telefon ve bilgisayarlarını kullanmaya devam etmelerini ve her yıl yeni bir cihaza geçmelerine gerek kalmamasını sağlıyor. Ayrıca bu eğilim, durgunlaşan ekonomik koşullardan da kaynaklanıyor olabilir.…

Devamını Oku: Apple Kullanıcılarının Cihaz Yükseltme Döngüsü Yavaşlıyor
Kaynak: Techolay

Aslında cihazların uzun ömürlü olmaları kullanıcıların işine geliyor ancak Apple için kötü bir durum. Artık ben de dahil birçok kullanıcı cihazlarını güncellemiyor/güncellemeyecek. Bunun sorumlusu da yine Apple. Bi' güncelleme yapıyorsun, çat diye cihazın hayvan gibi yavaşlıyor. Animasyonlar, CPU, GPU, RAM, hatta kameranın kalitesini, hoparlör ses seviyesini vs. bile düşürüyorlar. Kullanıcılar bi' zahmet güncellemesinler cihazlarını.

Aslında cihazların uzun ömürlü olmaları kullanıcıların işine geliyor ancak Apple için kötü bir durum. Artık ben de dahil birçok kullanıcı cihazlarını güncellemiyor/güncellemeyecek. Bunun sorumlusu da yine Apple. Bi' güncelleme yapıyorsun, çat diye cihazın hayvan gibi yavaşlıyor. Animasyonlar, CPU, GPU, RAM, hatta kameranın kalitesini, hoparlör ses seviyesini vs. bile düşürüyorlar. Kullanıcılar bi' zahmet güncellemesinler cihazlarını.
Yok öyle bir şey be dostum. Güncellemeyle öyle çat diye “hayvan gibi” bir yavaşlama olmadı hiçbir zaman. Sen yapma bari. 🥲 Çok kavgasını verdik bu konunun.