Apple Store'a gittim, acı gerçeği öğrenmek canımı yaktı bir 10 dakikalığına... Şansa bakın ki lazer yanığı noktası bir tane olduğu için garanti kapsamında yardımcı olabileceklerini söylediler, sağ olsunlar. Normalde bildiğim kadarıyla Apple bunu tamir etmek zorunda değil. Çalışan teknisyenin tabletindeki rehberde bir yanık örneği vardı; birkaç taneydi. Muhtemelen örnekte birkaç tane olmasından ve aynı zamanda inisiyatiflerine bağlı oldu bu karar. Olası bir ikinci nokta beni 8.300 liralık bir masrafa sokabilirmiş... Teşekkürler Apple
Lazer yanığı cok büyük korkularımdan. Fotoğraf makinemi her arabaya doğrultamiyorum, lidar var. Düğünde ya da konserde de açmıyorum, tak diye çizgi çıkabilir. Bunu garanti kapsamına almaları hos olmus ama asıl olay çizgi olsa ne olurdu acaba? Lazer yanığı piksel degil de genel olarak sensore sağlam hasar veriyor.
Lazer yanığı cok büyük korkularımdan. Fotoğraf makinemi her arabaya doğrultamiyorum, lidar var. Düğünde ya da konserde de açmıyorum, tak diye çizgi çıkabilir. Bunu garanti kapsamına almaları hos olmus ama asıl olay çizgi olsa ne olurdu acaba? Lazer yanığı piksel degil de genel olarak sensore sağlam hasar veriyor.
Cidden çok korkunç bir sorun. Sorunun kaynağının da kullanıcı olmaması daha korkunç oluyor. Ben bu telefonla konsere bile gitmedim, hiç anlam veremedim gerçekten. Teknisyen arkadaş araba sensörleri gibi gibi küçük şeylerin bile böyle sorunlara neden olabileceğini söyledi.