Apple M4 MacBook Air, 2025’in İlk Çeyreğinde Satış Rekoru Kırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
Makaleler
5

Counterpoint Research’ün yayınladığı pazar araştırmasına göre, 2025’in ilk çeyreğinde küresel PC sevkiyatları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,7 artarak 61,4 milyon adede ulaştı. Bu büyümeyi tetikleyen en önemli faktörler, ABD’nin gümrük vergisi düzenlemelerinden önce hızlandırılan sevkiyatlar ve yapay zekâ destekli bilgisayarlara artan talep oldu. Apple, yüzde 17’lik etkileyici bir büyüme performansı göstererek bu çeyrekte…

Devamını Oku: Apple M4 MacBook Air, 2025’in İlk Çeyreğinde Satış Rekoru Kırdı
Kaynak: Techolay

Bunların SSD birimi değişiyor mu acaba, 5 yıl sonra çöpe atmak istemiyorum.

Bunların SSD birimi değişiyor mu acaba, 5 yıl sonra çöpe atmak istemiyorum.
Değişmiyor. Alırken yapılandırman lazım eğer daha fazla yere ihtiyacın varsa 512 GB falan seç ve sonra hep öyle kullanıyorsun o bilgisayarı.

Değişmiyor. Alırken yapılandırman lazım eğer daha fazla yere ihtiyacın varsa 512 GB falan seç ve sonra hep öyle kullanıyorsun o bilgisayarı.
O ssd nin bir ömrü yok mu? Nand hücreleri yıpranıyor ya hani.

Herkes o bilgisayarı starbucks kahvecisinse oturmak için almıyor, ben günde 1tb kadar okuma yazma yaptığım için ömrü korkutuyor. Yoksa güzel cihaz almak istiyorum.

Servis değiştirebilir tabii ki de onda problem yok ama yükseltme yapılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…