Arkadaşlar bu iki gün arasında sizce hangisi daha kaliteli ve iyi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam zaten macbook m3 de iki monitor bağlanmıyor diye biliyorum birine görüntü gitmiyor. Anker ile ugreen arasında kalite farkı çok var mı? Birde ugreen de birkaç ay sonra hdmi bozulması ve ısı problemi var diyorlar.Ugreen'e tek monitor, Anker'e cift monitor baglaniyor, fiyat farki 800 TL. Iki monitor baglantisi sart degilse o farki vermeye degmez. Ikisi de kaliteli urunler.
Birde ugreen de daha işe yaran usb portları var tek kafamı çelen o.
Ugreen'in Windows'ta kullandim baska bir modelini. Laptop 65W ile sarj oluyordu, onunla sorun yasamadim. HDMI'i cok fazla kullanmadim. Projeksiyona baglamistim bir kac defa. Uzun sureli kullanimda sorun cikaracak mi diye bir yorum yapamam o yuzden. Icınize sinmeyecekse Anker alin tabii. Bu ikisi disinda Baseus ta iyi markadadir.
Valla hocam hem fiyat farkından hem de port farklılığından ugreen'i tercih ettim bakalım hayırlısı. Teknoloji işi sans işi.Ugreen'in Windows'ta kullandim baska bir modelini. Laptop 65W ile sarj oluyordu, onunla sorun yasamadim. HDMI'i cok fazla kullanmadim. Projeksiyona baglamistim bir kac defa. Uzun sureli kullanimda sorun cikaracak mi diye bir yorum yapamam o yuzden. Icınize sinmeyecekse Anker alin tabii. Bu ikisi disinda Baseus ta iyi markadadir.