Apple Magic Keyboard'ta arka aydınlatma neden yok?

Enoch

Becerikli
Magic Keyboard almayı düşünüyorum ancak gece de kullanacağım için tuşları zor görüyorum. Arkadan aydınlatma neden bulunmuyor bu klavyede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple mühendisliği diye bir şey var dostlar. O ışık olsaydı oluşan 1 gram farktan dolayı klavyeyi daha zor taşıyacaktık, klavyeyi alıp bir araca alıp bindiğimizde karbon ayak izimiz artacaktı. Sizi Apple'ı sorgulamanızdan dolayı kınıyorum.

Apple mühendisliği diye bir şey var dostlar. O ışık olsaydı oluşan 1 gram farktan dolayı klavyeyi daha zor taşıyacaktık, klavyeyi alıp bir araca alıp bindiğimizde karbon ayak izimiz artacaktı. Sizi Apple'ı sorgulamanızdan dolayı kınıyorum.
Çok doğru bir yorum olmuş hocam, peki Magic Mouse'ta şarj portu neden aşağıda onu da açıklar mısınız?

Çok doğru bir yorum olmuş hocam, peki Magic Mouse'ta şarj portu neden aşağıda onu da açıklar mısınız?
Kim mouse'unu akrobatik bir şekilde şarj etmeyi sevmez ki abi? Estetikten anlamayan arkadaşlarımız çok eleştirdi bunları. Halbuki bana hep Nadia Comaneci'yi hatırlatır. Statü farkı birader.

Kim mouse'unu akrobatik bir şekilde şarj etmeyi sevmez ki abi? Estetikten anlamayan arkadaşlarımız çok eleştirdi bunları. Halbuki bana hep Nadia Comaneci'yi hatırlatır. Statü farkı birader.
2 dakika şarjla 4 saat kullanabilirsin Magic Mouse’u. Apple minimalizm takıntılı bir firma ve açıkta şarj deliği gözükmesini istemediği için öyle yapmış. Gayet de şık mouse. Teknolojik bir biblo gibi, sanat eseri…

Neden olduğunu nereden bilelim? Muhtemelen incelik içindir.
Muhtemelen öyle bu arada. En mantıklı cevap, eline sağlık. Yine dalga geçmeye gelmişler buraya birileri. İstedikleri kadar dalga geçsinler, dün itibariyle yeniden elimize aldığımız dünyanın en değerli şirketi ünvanıyla teknolojiye yön verirken dünyanın en şık ürünlerini kullanmaya devam ediyoruz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt