Çözüldü Apple Music hesabı kartın CVV'si ile doğrulanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Hesabıma appleid.apple.com adresine girip mailimi ve şifremi girdikten sonra bana kredi kartının son 4 numarasını verip CVV'sini istiyor giriyorum, reddediyor. Kartın iptal olmasının etkisi var mıdır? Tune My Music üzerinden listelerimi aktaramıyorum.

Çözüm
Ü
Değil ama zaten ben o kartla ödeme yapmadım ödeme yaptığım kartın sonu 2802.

Bu durumda Apple Destek ile gorusmekten baska careniz yok gibi. Durumu izah edin, yardimci olurlar.

Ama dedigim gibi genel olarak karti iptal ettiginiz icin o karti dogrulayamiyorsunuz.
Elbette kartın iptal olmasının etkisi vardır. Aktif bir kart eklemeyi deneyin.

Bu fotografta attiginiz, sonu 6843 ile odeme yaptiginiz kart aktif bir kart mi hocam?

Değil ama zaten ben o kartla ödeme yapmadım ödeme yaptığım kartın sonu 2802.

Bu durumda Apple Destek ile gorusmekten baska careniz yok gibi. Durumu izah edin, yardimci olurlar.

Ama dedigim gibi genel olarak karti iptal ettiginiz icin o karti dogrulayamiyorsunuz.

Çözüm

Etkisizleştirilmiş Apple ID yanlış mı olur uygulamayı kullanabiliyorum ama diğer işlemleri yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…