1.5mm büyüse ne büyümese ne? Ayrıca bunu ne kadar fark edeceksin? Bir cm'nin neredeyse 7'de biri. Onu da geçtim ölü internet ürünü gibi o kadar abartılı tepkiler veriyorsunuz ki anlayamıyoruz. :D

1.5mm büyüse ne büyümese ne? Ayrıca bunu ne kadar fark edeceksin? Bir CM'nin neredeyse 7'de biri. Onu da geçtim ölü internet ürünü gibi o kadar abartılı tepkiler veriyorsunuz ki anlayamıyoruz. :D

Kral ne kafaya taktım boş ver. Biraz büyümüş işte. 7 inç barajını aşıyorlar ondandır.

Şayet Apple o barajı yıkıp 7 inçe dayanırsa bütün sektör standart yapar kendine. Adını da iPhone 18 Pro Max Ultra slate falan koyacaklar. Ve telefon cebine sığmadığı için yanında 600 dolara "Apple MagSafe deri omuz askısı" satmaya başlayacaklar.

Samsung:hemen ertesi gün reklam çekip "bizim katlanabilir fırın tepsimiz zaten 3 yıldır vardı" diye dalga geçecek. 2 ay sonra sessiz sedasız S27 Ultra'yı 7.2 inç yapıp lansmana çıkacaklar.

Xiaomi: durur mu? "biz aynı boyuta 700W şarj, arkasına da mini buzdolabı koyduk, fiyata da döner ayran dahil" diyerek 7.5 inçlik kesme tahtasını piyasaya sürecek.

Xiaomi: durur mu? "biz aynı boyuta 700W şarj, arkasına da mini buzdolabı koyduk, fiyata da döner ayran dahil" diyerek 7.5 inçlik kesme tahtasını piyasaya sürecek.
Döner ayran beni yürekten etkiledi eğer ayran tombul ayran ise Xiaomi hissesi almaya gidiyorum :D