Apple Pencil Pro vs Samsung S Pen

Shadoww

Becerikli
Apple Pencil Pro, iPad Pro M4 ile kullanıldığı zaman tak tak diye ses çıkartıyor. Samsung Galaxy Tab S11 kaleminde öyle bir durum yok sanırım. Hangisinin kalem performansı daha iyidir? M4 Pro'ya kağıt hissi koruyucu takılsa bu ses sorunu giderilir mi?

S Pen daha iyi bana göre. Ancak S Pen'i Apple cihazda kullanabilir misiniz bilmiyorum. Bildiğimiz gibi onların bağlantısı yok. Direkt ekranda çalışıyor.

"Tak tak" diye ses çıkartmasının nedeni içerisinde Taptic Engine bulunması ve size "dokunma veya tıklama" geri bildirimi vermesi. Bu bir sorun değil, sadece dokunduğunuzu hissedin diye yapılan bir şey. iPad ile kesinlikle Apple Pencil kullanılmalı.

S Pen daha iyi bana göre. Ancak S Pen'i Apple cihazda kullanabilir misiniz bilmiyorum. Bildiğimiz gibi onların bağlantısı yok. Direkt ekranda çalışıyor.
Hocam hangisinin kalemi daa iyiyse ona göre tablet alacağım. Aklımda s peni ipad ile kullanmak gibi bir fikir yok.

Hocam kağıt hissi kaplama ile daha iyi hale getirebilirmi bu durum? Herkes iPad'i Samsung'a kıyasla övüyor.

Hocam kağıt hissi kaplama ile daha iyi hale getirebilirmi bu durum? Herkes iPad'i Samsung'a kıyasla övüyor.
Koruyucu tak tak sesini çözmez. S Pen Samsung S Pen desteği olan cihazların harici uyumsuzudur. S Pen ses çıkarmama sebebi ise ucunun yumuşak ve yazdığın zaman yaylı mekanizma gibi ucun hareket etmesidir.

Tabletlerdeki S Pen beğenilmiyordu ama Samsung S11 serisiyle olumsuzlukları düzeltti.

S11 serisinde çıkan S Pen tamamen rezalet, Apple'ın kalemleri daha iyi.
Hocam M4 Pro + Pencil Pro pişman eder mi? Birde ekran koruyucu alacağım ama hangi markanın alsam karar veremedim.

Ekran koruyucu Spigen al, M4 Pro herkese yeter. Yetmeyeceği kişi yok.
Biraz fazla soru soruyorum. Bu M4 Proyu ikinci el alacağım pil sağlığı ve devri kaç olması lazım? Orijinalliğini anlamak için bilgi de verirseniz mükemmel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…