Apple, Tekrar Dünyanın En Değerli Şirketi Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 430

Techolay

Bot
Makaleler
3
Apple-Microsoftu-Gecerek-Dunyanin-En-Degerli-Sirketi-Oldu.jpeg

Bugün piyasa kapanışıyla birlikte Apple, Microsoft’u geçerek dünyanın en değerli şirketi haline geldi. Bu değişim, NVIDIA’nın Microsoft’u geride bırakarak piyasa değerinde ilk sıraya yerleşmesinden daha kısa sürede gerçekleşti. Ancak Wall Street’in yaz tatili ve kazanç sezonları öncesindeki volatilite, bu durumun geçici olabileceğine işaret ediyor ve şu anda NVIDIA, Microsoft’un ardından dünyanın en değerli üçüncü şirketi…

Devamını Oku: Apple, Tekrar Dünyanın En Değerli Şirketi Oldu
Kaynak: Techolay

Bir de Apple'ın büyüklüğünü tartışmaya açarlar. Kim en büyükmüş, görün işte. Zirve bizimdir. 🍏
Biraz tuhaf ve tek bakış açılı bir argüman ama yine kavga çıkarmak istemiyorum az önce silinen mesajlar gibi. Önceki tartışmamızda da fanboy olduğunuzdan pek fikrinizi değiştirme amacında değildim, konuyu kapattım. Amacım kırmak değil
Ben de Samsung fanboyuyum hocam sorun burada başlıyor, o yüzden tartışmak istemem çok :D

Habere gelecek olursak Apple popüler kültüre oynama konusunda iyi olduğundan böyle olduğunu düşünüyorum, kötü yaptığı işler de var ancak kapalı kutu olması, farklı işletim sistemine sahip olması insanların ilgisini ve merakını çekiyor. Aynı gizemli bir insanı merak edip sorgulamak gibi.

Markalara tapan insanlari hayatim boyunca anlamadim. Hala daha anlayamiyorum. Bir insan neden X markasini tanri gibi savunur ki? Bazi kisilerin markalari savunduklari kadar tanrilarini savunacaklarini sanmiyorum.:D

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt