Apple telefonlarını gerçekten yavaşlatıyor mu?

Valla hocam Redmi kullanıyorum adam her yere reklam koymuş artık en küçük reklamda bile telefona alınmaz damgası vuruyorum, sadece hava durumunda ise yine kabul edilebilir sıkıntı olmaz gibi.

Maalesef, Bi'de bu tarz telefonlara 6 yıl güncelleme vererek kullanılamaz hale getiriyorlar.
Kağıt üzerinde "biz uzun ömürlüyüz" demek için 6 sene güncelleme veriyor 3. sene telefon Google Play'i açmıyor

Seni kırdıysam kusura bakma hocam, biraz sert çıkışmış olabilirim, özür dilerim bu açıdan.
Ne kusuru hocam hiç problem değil. Ben de biraz fazla sert konuşabiliyorum ben de seni kırdıysam kusuruma bakma

Önceden Samsung öndeydi 2000 döngü ile, Çinliler ise 1000 - 1200 döngü verebiliyordu. Şimdi ise Samsung 1200'e düşmüşken Çinliler 1400 - 2000 bandına yükseldiler.
Bu yönden bakınca doğru. Sanırım bu Si-Ca teknolojisini artık geliştirmeye başladılar gibi geldi bana çünkü artık döngü sayıları uzadı. Birkaç sene sonra belli olur o zaman görebiliriz gerçek tabloyu.

Vallahi hocam Redmi kullanıyorum adam her yere reklam koymuş artık en küçük reklamda bile telefona alınmaz damgası vuruyorum.

Xiaomi grubu işkence zaten hocam, o konuda kesinlikle haklısın. Sırf bu yüzden Xiaomi'nin en iyi cihazı da olsa almam.

Şu anlık tablo umut verici, mesela 10.000 mAh bataryalı Honor Win RT modeli 19 - 20 saat ekran süresi veriyor tek şarj ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…