Apple USB-C to 3.5mm alınır mı?

Benim test ettigim kadariyla Android'de pek iyi calismiyor. Android 15 Nothing Phone (1) ve Samsung Tab S9+ Android 16 ile denedim. Baseus'un DAC'ini alabilirsin. Ya da NiceHCK NK1 butce cikarsa.

Benim test ettigim kadariyla Android'de pek iyi calismiyor. Android 15 nothing Phone (1) ve Samsung Tab S9+ Android 16 ile denedim. Baseus'un DAC'ini alabilirsin. Ya da nicehck NK1 bütçe cikarsa.

Nicehck NK1 zaten aklımdaydı hocam ancak stok yok gözüküyor varsa link paylaşır mısınız?

Android'de kullananlar vardı çok memnun değildi. Daha başka alternatif almanı öneririm.

Bende Tab S9 ve S24+ var hocam ki sadece bu cihazlarda kullanacağım bana göre değil demek ki.

Ayrıca Amazon üzerinde 400TL üzerine 150TL kuponum var Amazon üzerinden alabileceğim bir ürün olursa daha lehime olur.

Zamsız geleceğini de pek zannetmiyorum hocam.

Merakımdan soruyorum bende HyperX Cloud 2 var onun ses kartını ZSN Pro X te kullanabilir miyim nasıl performans verir?

Android'de sorun yaşamanız durumunda HibyMusic, UAPP, Poweramp vb. bir uygulama kullanırsanız çözülebiliyor. Tabii öncelikle elinizde bulunan cihazı deneyin.

Piyasada ne yazık ki alternatif alacağınız pek cihazda yok. Firmalarda ucuz ürünleri getirmeyi pek sevmiyor zira vergiler, kar vb. araya girdiğinde uçuk rakamlar çıkabiliyor. High-End ürünlerde bu farklar pek göze batmıyor.

Bu arada bizlere satılan EU versiyonun hem voltaj hem de akım aralığı düşük; dolayısıyla dinamik aralığı da biraz düşük Usa versiyonuna göre. Cihaz iyi olsa da bunlar kötü etkileyen unsurlar.

Elinizdeki cihazı rahatlıka sürebiliyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…