Apple Vision Pro 2’nin Geliştirilmesi Askıya Alındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
Makaleler
5

Apple Vision Pro’nun ABD dışındaki sekiz ülkede piyasaya sürülmesine rağmen, Apple Vision Pro 2’nin geliştirilmesinin askıya alındığı iddia edildi. Şirket bunun yerine 2025’in sonlarında piyasaya sürüleceği söylenen düşük maliyetli versiyona odaklanıyor. 3.499 dolarlık cihaza olan talebin azalması Apple’ın hevesini kırmış olabilir. Apple Vision Pro’ya premium bir halef geliştirmek için milyarlar harcamak, karlılık açısından çok da…

Devamını Oku: Apple Vision Pro 2’nin Geliştirilmesi Askıya Alındı
Kaynak: Techolay

Yine de çok ucuz olmayacaktır. En fazla iPhone Pro Max telefonları ayarına çekerler bence fiyatı. Göreceğiz bakalım.

Bunların ön camı plastik değil miydi, o kadar para bağlanan bir alette en azından Safir Kristal cam beklerdim .

Bunların ön camı plastik değil miydi, o kadar para bağlanan bir alette en azından Safir Kristal cam beklerdim .
Ön cam malzemesini bilmiyorum ama ne yapacaksın gözlükte safir camı? Duvara kafa mı atacaksın da çizilmesin istiyorsun?

Ön cam malzemesini bilmiyorum ama ne yapacaksın gözlükte safir ca mı? Duvara kafa mı atacaksın da çizilmesin istiyorsun?

En azından dayanıklılık konusunda daha çok güven veriyor . Sağlamlık testlerinde en basit kesici aletle çizildiğini gördüm.

Ama senin dediğin de mantıklı, kavga falan çıkarsa yardımcı olabilir .

Vision Pro’yla Roller Coaster falan izlerken kafa atmalar olur gibi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…