Apple Watch S9 güncelleme sorunu

bolib945

Çalışkan
Merhaba,

Yeni bir S9 aldık dünden beri kurmaya çalışıyorum watchOS 11.1 sürümünü saate indirmeye çalışıyor fakat tahmini süre sürekli sırasıyla 5, 4, 3, 2, 1 sonra tekrar 5'e dönüyor. Bir türlü indiremedi ne yapacağım?

Yan düğmeye ve Dijital Crown'a 10 saniye kadar basılı tutmayı denediniz mi? Bu işlem saati yeniden başlatmaya zorluyor. Sorun düzelmezse eşleşmeyi kaldırıp tekrar eşleştirir misiniz?

Yan düğmeye ve Dijital Crown'a 10 saniye kadar basılı tutmayı denediniz mi? Bu işlem saati yeniden başlatmaya zorluyor. Sorun düzelmezse eşleşmeyi kaldırıp tekrar eşleştirir misiniz?
Aslında dün gece güncellesin diye bıraktım fakat sabah kalktığımda güncelleme duraklatıldı diyordu ve devam etmediği için ben de eşleşmeyi kaldırdım akşam üzeri eve geldim ve şu an 16.30dan beri güncellemeye devam ediyor. 1 saate kadar düştü şu an güncel olarak 4 saat kaldı diyor.

Son düzenleme:
Hayır, ne işe yarıyor?

Aslında dün gece güncellesin diye bıraktım fakat sabah kalktığımda güncelleme duraklatıldı diyordu ve devam etmediği için ben de eşleşmeyi kaldırdım akşam üzeri eve geldim ve şu an 16.30dan beri güncellemeye devam ediyor. 1 saate kadar düştü şu an güncel olarak 4 saat kaldı diyor.
Saat güncellemesi internet hızından bağımsız, telefona veya PCye göre çok yavaş yapıyor. Bunu ben de yaşadım. Biraz daha bekleyin isterseniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt